19 / 04 / 2024

havaalanı yer hizmetleri

havaalanı yer hizmetleri

TAV Havalimanları Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan ayzılı açıklamaya göre TAV Havalimanları Holding 8 havalimanı yer hizmetleri ihaleleri için teklif sundu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Vise Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Vise Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Soydinç tarafından kuruldu.

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unıted Group Global Emlak Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Samaneh Mehraban ve Seyedmahdı Saadatagah ortaklığında kuruldu.

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Archi Me Mimarlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Emirgil ve Mert Batumoğlu ortaklığında kuruldu.

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kuruldu!

Alfa Regnum Gayrimenkul Franchısıng Pazarlama Ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Arslanoğlu tarafından kuruldu.

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ibs Turkey Tesis Yönetim Hizmetleri Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Eroğlu ve Yener Bolat ortaklığında kuruldu.

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Özen Manoğlu tarafından kuruldu.

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Smart İsg Mühendislik Hizmetleri İnşaat Limited Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Ahmet Navruzcan tarafından kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Realist Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haşim Bora Özerman, Ali Aykut Şen, Engin Erol ve Mert Emin Maltepe ortaklığında kuruldu.

Alptan Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alptan Gayrimenkul Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özden Onaran tarafından kuruldu.

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Ac Air Havacılık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Ali Erdem Çapan tarafından kuruldu.

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Eren Tutsoy ve Gökhan Hasşeker ortaklığında kuruldu.

havaalanı yer hizmetleri Haberi

havaalanı yer hizmetleri

TAV tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin tamamına sahip olduğu Havaalanları Yer Hizmetleri A.Ş. (HAVAŞ) ve HAVAŞ'ın yüzde 50'sine sahip olduğu TGS Yer Hizmetleri A.Ş., Türk Hava Yolları A.O. (THY)'nın İstanbul Atatürk (IST), Ankara Esenboğa (ESB), İstanbul Sabiha Gökçen (SAW), İzmir Adnan Menderes (ADB), Antalya (AYT), Adana Şakir Paşa (ADA), Bodrum (BJV) ve Dalaman (DLM) Havalimanları için açmış olduğu toplam sekiz havalimanının yer hizmetleri ihalesine tekliflerini sunmuştur.


Konuyla ilgili tüm aşamalarda kamuoyuna bilgi...