29 / 03 / 2024

Havaray ihalesine teklif veren firmalar

Havaray ihalesine teklif veren firmalar

Tuzla'da yapımına başlanacak Havaray ulaşım sisteminin proje ihalesi gerçekleştirildi. 11 firmanın katıldığı ihalenin sonucu önümüzdeki günlerde belli olacak. En yüksek teklif 777 bin 725 TL'lik rakamla Grontmij Ab'nin oldu.

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesinin ilk oturumu dün yapıldı. İhale için 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 10. Etap ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! Milyarlar havada uçuştu!

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesinin 2. oturumu dün gerçekleştirildi. Söz konusu ihale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine hangi firma ne kadar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine 13 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO, İstanbul Beşiktaş Akat ihalesi dün yapıldı. İhale için 13 firma teklif verdi. Peki Emlak Konut GYO Beşiktaş Akat ihalesine hangi firmalar teklif verdi?

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesine 4 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap ihalesi bugün gerçekleştirildi. İhale için 4 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 4. Etap  ihalesine hangi firmalar teklif verdi? 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine 5 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesi 28 Şubat'ta gerçekleştirildi. İhalede 5 firmadan teklif geldi. Peki Emlak Konut GYO Çekmeköy ihalesine hangi firmalar teklif verdi? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalesine 10 firmadan teklif geldi. İşte merakla beklenen ihaleye teklif veren firmalar...

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesine 6 firmadan teklif!

İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinin 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının yapım ihalesine altı firma teklif verdi. Otoyolun yapım süresi tamamlandığında iki şehir arası seyahat süresi 1 saat olacak.

İzmir Aktepe Emrez dönüşüm ihalesine teklif gelmedi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Örnekköy 2. Etap ve Uzundere 3. Etap ihalelerine teklif veren olmadı. Ardından gerçekleştirilen Aktepe Emrez dönüşüm projesine de hiçbir firma teklif vermedi

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu'nun ihalesine teklif gelmedi!

Çeşmeli-Erdemli-Silifke-Taşucu Otoyolu Projesi ihalesi düzenlendi. Gerçekleşen ihaleye katılım sağlanmadığı ifade edildi.

Ankapark ihalesine teklif verilmedi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in "en büyük hayalim" dediği Ankapark projesinin ihalesi bugün düzenlendi. Proje için kimse teklif vermeyince ihalesi yine ertelendi.

TOKİ Tozkoparan ihalesine Evyap'tan 23.5 milyon teklif!

TOKİ'nin 5 Mart 2018 Pazartesi günü gerçekleştirdiği Güngören Tozkoparan kentsel dönüşüm ihalesine 15 firma katıldı. İhalede Evyap 23.5 milyon TL teklif verdi...

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye ihalesine 7 teklif!

Emlak Konut Bakırköy Şevketiye'de yepyeni bir proje hayata geçirmek için ihalelere başladı. Emlak Konut Bakırköy Şevketiye arsa ihalesine 7 firma teklif verdi.

Taşucu Limanı ihalesine 5 firmadan teklif!

Son teklif verme günü 28 Eylül olan Taşucu Limanı ihalesine 5 firma katıldı. Taşucu Limanı'nın özelleştirme ihalesi için 15 milyon TL geçici teminat bedeli isteniyordu.

Havaray ihalesine teklif veren firmalar Haberi

Havaray ihalesine teklif veren firmalar

İstanbul'un farklı bölgelerinde toplam 8 etap olarak yapılması planlanan Havaray ulaşım sisteminin ilk projesi olan Tuzla Havaray proje ihalesi gerçekleştirildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Merter Ek Hizmet Binası'nda yapılan ihaleye kapalı zarf usulüyle toplam 11 firma katıldı. Teklif zarflarının sunulmasının ardından ihale komisyonu tarafından ön inceleme yapıldı ve firmaların proje maliyetleri için verdikleri rakamlar açıklandı.



İhalede en düşük teklifi 372 bin 500 TL ile Kmg Proje Mühendislik Müşavirlik Bilş. Tekn. Ltd. Şti. verirken, en yüksek teklif ise 777 bin 725 TL'lik rakamla Grontmij Ab'nin oldu.İhale komisyonu, verilen teklifleri kapalı oturumun ardından yapılacak detaylı incelemeler sonunca projenin hangi firmaya verileceğini belirleyecek. Proje ihalesinin sonuçlanmasının ardından ihaleyi kazanan firma, Havaray projesinin taslağını hazırlayacak. Taslak doğrultusunda yeni bir ihaleye daha çıkılacak ve kazanan yüklenici...