25 / 04 / 2024

Hayat Sultanbeyli fiyat aralığı

Hayat Sultanbeyli fiyat aralığı

Kaynak Yapı tarafından Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesinde 72 adet daire bulunuyor. Fiyatlarının 198 bin liradan başlangıç gösterdiği projede 3 adet blok yer alıyor.

İftar menüleri cep yakıyor! 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi

Ramazan Ayı'na sayılı günler kala iftar menü fiyatları da belli olmaya başladı. Bu sene İftar menüleri resmen cep yakıyor. 2023 iftar menülerini gören hayatının şokunu yaşıyor! İşte 2023 iftar menüsü fiyat listesi.

Mahfi Eğilmez açıkladı: Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı nedir?

Ekonomist Mahfi Eğilmez, enflasyon ve hayat pahalılığı arasındaki farkı açıklayan bir yazı kaleme aldı. Eğilmez yazısında, “Enflasyon, fiyat artışı ve hayat pahalılığı sanki aynı anlama geliyormuş gibi görünseler de aslında çok farklı kavramlar.” ifadelerini kullandı.

CUPRA Formentor ile hayatı hisset! CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi

CUPRA’nın sportif ruhu, performansı ve üstün donanım özellikleriyle sizi bekliyor. CUPRA Formentor ile hayatı hissedeceksiniz. Peki, CUPRA Formentor fiyatı ne kadar? CUPRA Formentor kaç lira? İşte CUPRA Formentor 28 Haziran 2022 fiyat listesi..

Vestel'den büyük yenilik! Mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Her sene yarım milyon tonluk mikrofiberin denizlere bırakılmasının ortaya çıkardığı risk ve tehditten yola çıkarak hazırlanan Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesi hayatı kolaylaştırıyor. Peki Vestel mikrofiber filtreli çamaşır makinesinin fiyatı ne kadar?

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Seba Hayat güncel fiyat listesi!

Seba Hayat güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 172 adet konut bulunuyor.

Park Hayat İncek fiyat listesi!

İşmen İnşaat imzası ile Ankara'da hayata geçirilen Park Hayat İncek'te 3+1 dairelerin iskontolu fiyatları 760 bin TL'den başlıyor..

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat!

Avrupark Hayat Evleri Hoşdere fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor...

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat!

Hoşdere Avrupark Hayat fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Cihan İnşaat’ın Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirdiği projede lansman geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. 

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi!

Avrupark Hayat Konutları fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi!

Avrupark Hayat Bahçeşehir fiyat bilgisi kapsamında konut fiyatları 508 bin TL'den başlıyor.

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi!

Avrupark Hayat Hadımköy fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde dükkanların fiyatları ise 608 bin TL'den başlıyor...

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi!

Hadımköy Avrupark Hayat fiyat listesi minimum 508 bin TL'den başlıyor. Avrupark Hayat projesinde daire ve ticari ünitelere yer veriliyor..

Hayat Sultanbeyli fiyat aralığı Haberi

Hayat Sultanbeyli fiyat aralığı

6 ile 12 kat şeklinde tasarlanan Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor.


Projede fiyatlar 198 bin liradan başlıyor. Hayat Sultanbeyli kapsamında dairelerin alanları 105 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor.


Kaynak yapı tarafından hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli projesinin ödeme planı kapsamında 60 ay 0,79 oranında, 120 ay için ise 0,98 oranında vade farkı uygulanıyor. 48 ay için ise, faizsiz ödeme seçeneği sunuluyor.



Bahçe alanı 2.200 metrekare olan Hayat Sultanbeyli projesi Sultanbeyli'de yükseliyor. Projede 3 blok yer alıyor.


Hayat Sultanbeyli fiyat listesi!


2 oda 1 salon daireler 198 bin liradan, 

3 oda 1 salon daireler 250 bin liradan,

3 oda 1 salon dubleks daireler 338 bin liradan,

4 oda...