16 / 04 / 2024

Hayata Devam Türkiye

Hayata Devam Türkiye

Aksigorta’nın AKUT’la birlikte deprem, sel ve yangın gibi doğal afetler konusunda bilgilendirmek amacıyla başlattığı “Hayata Devam Türkiye” projesinin 5.etabı 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek...

Aksigorta ve AKUT’la hayata devam dendi!

Aksigorta ve AKUT’la 4 yılda 5.4 milyon kişi “Hayata Devam” dedi...

Hayata Devam Türkiye projesinin 4. etabı başlıyor!

Aksigorta ve AKUT işbirliği ile gerçekleştirilen “Hayata Devam Türkiye” Projesinin 4. etabı başlıyor...

Türkiye Hazır Beton Birliği duyurdu: İnşaat faaliyetlerindeki düşüş devam ediyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından Hazır Beton Endeksi 2024 Ocak Ayı Raporu açıklandı. Rapora göre, inşaat faaliyetlerindeki yavaşlamanın devam ettiği belirtildi.

Türkiye ile BAE arasındaki ekonomik iş birliği için görüşmeler devam ediyor!

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri, Türkiye ile ekonomik iş birliği konusunda açıklamalarda bulundu. Al Dhaheri, Türkiye ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı düşmeye devam ediyor

İsviçre Federal Gümrük İdaresi tarafından yayınlanan resmi verilere göre Nisan ayında Türkiye'nin İsviçre'den altın ithalatı düşmeye devam ediyor.  

 Türkiye’ye dev destek! Uluslararası firmalar Türkiye ile devam dedi

Türkiye hazır giyim ve tekstil ihracatının yüzde 70’ini yapan 23 alım grubundan, “Türkiye ile alakalı negatif bir durum yok. Satın almaya devam edeceğiz” dedi.

Dünyada düşen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor

Dünyada gerileyen gıda fiyatları Türkiye'de yükselmeye devam ediyor. OECD ülkeleri içinde gıda fiyatlarının en çok arttığı ülke Türkiye olurken, dünya genelinde başlayan düşüş trendi ise maalesef Türkiye'de gerçekleşmiyor.

Türkiye'nin önde gelen şirketleri Here2Next projesini hayata geçirdi! Platforma üyelik şartları açıklandı

Türkiye’de ve global arenada kurumsal şirket-girişim iş birliklerinin katma değerine dikkati çekmek ve ekosistemde iyi uygulamaların ve öğrenimlerin paylaşılarak yaygınlaştırılmasını sağlamak üzere sektöründe öncü 9 kurum bir araya gelerek Here2Next platformunu hayata geçirdi

Türkiye’de kira fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Türkiye’de kira fiyatlarındaki artış devam ediyor. Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) ve Sahibindencom işbirliğiyle hazırladığı “sahibindex Kiralık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık konut piyasasındaki değişimleri incelendi. İşte detaylar...

Mehmet Muş açıkladı: Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor!

Büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Ticaret Bakanı Mehmet Muş "Türkiye ihracatla büyümeye devam ediyor. 2.çeyrekte yüzde 21,7 ile rekor bir büyüme kaydedildi. Mal ve hizmet ihracatımızın büyümeye katkısı 10,8 puan oldu." dedi.

Recep Tayyip Erdoğan: Türkiye ekonomisini güçlendirmeye devam edeceğiz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Günümüzün Ahileri olarak gördüğüm kıymetli esnaf ve sanatkarlarımızla el ele vererek Türkiye ekonomisini güçlendirmeye, ülkemizi her alanda geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Türkiye’nin Arnavutluk'ta inşa ettiği deprem evleri bu yıl tamamlanacak!

Arnavutluk Yeniden İnşa Bakanı Arben Ahmetaj, ülkede geçen yıl yaşanan deprem sonrasında 500 konut inşa etme taahhüdünü hayata geçiren Türkiye’ye teşekkür etti. Ahmetaj, Kurbin Belediyesi’ne bağlı Laç bölgesinde 500 konutun inşasının devam ettiği alanda incelemeler yaptı. 

Bakan Albayrak: Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, İstanbul Sanayi Odası Türkiye İmalat Sektörü İhracat İklimi Endeksi'ndeki yükselişe ilişkin, "Türkiye üst lige çıkma hedefinden sapmadan yoluna devam ediyor." ifadesini kullandı.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Hayata Devam Türkiye Haberi

Hayata Devam Türkiye

Aksigorta’nın AKUT’la birlikte toplumumuzu başta deprem olmak üzere sel ve yangın gibi doğal afetler konusunda bilgilendirmek amacıyla 2010 yılında başlattığı ve 5 yıllık bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak tasarladığı “Hayata Devam Türkiye” projesinin 5. ve son etabı 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz 4 yıl içinde 52 il, 174 ilçede yaklaşık 4 milyon, sosyal medya üzerinden ise 1.4 milyon kişiye ulaşılan “Hayata Devam Türkiye” Projesinin 5. etabı kapsamında Aksigorta’nın deprem tırı, Sabancı Müzesi’nin bahçesinde bulunacak. Sabancı Müzesi’nin ziyaretçilerine ve davet edilen İlköğretim öğrencilerine, üç gün boyunca, 3 boyutlu G Force deprem simülatöründe 1999 yılında yaşanan 7,4 büyüklüğünde Marmara depremi yaşatılarak  konunun önemine bir kez daha vurgu yapılacak. “Güvenli Oda” ve “Güvenli Olmayan Oda” olarak iki farklı bölümün...