26 / 04 / 2024

Hayata Devam Türkiye projesinin 5.etabı 28 Mayıs-30 Mayıs'ta!

Hayata Devam Türkiye projesinin 5.etabı 28 Mayıs-30 Mayıs'ta!

Aksigorta’nın AKUT’la birlikte deprem, sel ve yangın gibi doğal afetler konusunda bilgilendirmek amacıyla başlattığı “Hayata Devam Türkiye” projesinin 5.etabı 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek...



Aksigorta’nın AKUT’la birlikte toplumumuzu başta deprem olmak üzere sel ve yangın gibi doğal afetler konusunda bilgilendirmek amacıyla 2010 yılında başlattığı ve 5 yıllık bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak tasarladığı “Hayata Devam Türkiye” projesinin 5. ve son etabı 28-29-30 Mayıs tarihleri arasında Sabancı Müzesi’nde gerçekleştirilecek.


Geçtiğimiz 4 yıl içinde 52 il, 174 ilçede yaklaşık 4 milyon, sosyal medya üzerinden ise 1.4 milyon kişiye ulaşılan “Hayata Devam Türkiye” Projesinin 5. etabı kapsamında Aksigorta’nın deprem tırı, Sabancı Müzesi’nin bahçesinde bulunacak. Sabancı Müzesi’nin ziyaretçilerine ve davet edilen İlköğretim öğrencilerine, üç gün boyunca, 3 boyutlu G Force deprem simülatöründe 1999 yılında yaşanan 7,4 büyüklüğünde Marmara depremi yaşatılarak  konunun önemine bir kez daha vurgu yapılacak. “Güvenli Oda” ve “Güvenli Olmayan Oda” olarak iki farklı bölümün bulunduğu “Hayata Devam” tırında, eşyaları sabitlemek gibi alınabilecek basit önlemlerin önemine dikkat çekilecek.


Geri Dön