24 / 04 / 2024

Hayri Yazıcı sağlık durumu

Hayri Yazıcı sağlık durumu

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un köşe yazısına göre; hafta sonu Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili tatsız bir haber kulağıma çalındı. Yazıcı'nın bir böbreğinin iflas ettiği, bağışıklık sistemi çöktüğü için zatürreye yakalandığı

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar’da 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdelazız Y A Gaderbuh tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta’dan emeklilere özel kampanya! Kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortasına yüzde 10 indirim 

Türkiye Sigorta yeni kampanyasını duyuru. Kampanya kapsamında Türkiye Hayat Emeklilik müşterilerine özel kasko, konut ve tamamlayıcı sağlık sigortası ürünlerinde indirimler sunuyor.

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Maybiotek Sağlık Ve İleri Teknolojiler Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 245 bin TL sermaye bedeli ile Kamile Yinanç tarafından kuruldu.

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası yüzde 190 oranında büyüdü!

Yılın ilk 8 ayında prim üretimi %190,2 büyüyen Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, sağlık branşının lokomotifi haline geldi. TSS yaptıran sigortalıların sayısı 3 milyon 614 bin kişiye ulaştı.

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi kuruldu!

For You Aesthetıc Sağlık Turizmi Anonim Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çınar tarafından kuruldu.

Tamamlayıcı sağlık sigortası ile 600 hastanede tedavi imkanı!

Ana Sigorta’nın 16-60 yaş arası bireylere özel Yatarak Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü temmuz ayı boyunca sabit fiyatla pazarlıyor. Sigorta yaptıranlar 60 ilde ve yaklaşık 600 anlaşmalı özel sağlık kuruluşunda fark ücreti ödemeden tedavi olabilecek.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Sağlık sigortası, doğum ve diş tedavisini ödüyor mu?

Kamu hastanelerinde muayene günü bulmaktaki güçlükler ve hastaya ayrılabilen muayene süresinin kısa olması, özel hastanelerin ücretlerinin de zaman zaman bütçeyi zorlaması nedeniyle tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırma yoluna gidiliyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası neleri kapsıyor? Doğum, diş

Hamileyken tamamlayıcı sağlık sigortası yapılabilir mi?

Hamilelik ve doğum özenli takip gerektiren bir süreç. Hamilelik sürecinden itibaren yapılan düzenli doktor kontrolü tahlil ve tetkiklerle hem anne hem de bebek için büyük önem taşıyor. Peki tamamlayıcı sağlık sigortası hamilelik, doğum ve yenidoğan takibini kapsıyor mu?

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

Hayri Yazıcı sağlık durumu Haberi

Hayri Yazıcı sağlık durumu

Hafta sonu Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili tatsız bir haber kulağıma çalındı. Yazıcı'nın bir böbreğinin iflas ettiği, bağışıklık sistemi çöktüğü için zatürreye yakalandığı ve durumunun kritik olduğu söyleniyordu.


Doğrusunu ilk ağızdan öğrenmek için kızı Bahar Şer'i aradım. Şişli'deki Memorial Hastanesi'nde yatan babasının başucunda yakaladığım Bahar Hanım, "Babamın bir böbreğinde sorun olduğu doğru ama diğerleri yanlış" dedi. Hayri Bey'in böbreği ile ilgili tetkikler devam ediyormuş.

Nasıl bir yol izleneceği tetkikler sonucu kararlaştırılacakmış.

Korkulacak bir şeyi olmayan Hayri Bey'e acil şifalar diliyorum. 


Bülent...