19 / 04 / 2024

Hazal Kaya Ali Atay nerede yaşıyor

Hazal Kaya Ali Atay nerede yaşıyor

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fiba Cpl Gayrimenkul Kiralama Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yurdaer Kahraman, Rahmi Aydın, Levent Kaya  Ali ve Cemil Çavdar tarafından kuruldu.

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya vefat etti!

Kovdi-19 sebebiyle bir süredir tedavi gören Sarıyer Belediyesi İmar Müdürü Mahmut Ali Kaya, hayatını kaybetti.

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıkaya Nakliye İnşaat Metal Hafriyat Gıda Temizlik Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya ile Ali Atay, Zekeriyaköy'de ortalama 15 bin TL'ye bahçeli bir villa arıyor. 

Kaya Arge İnovasyon Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kaya Arge İnovasyon Teknoloji Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tahsin Kaya ve Recep Ali Kaya ortaklığında kuruldu.

Hazal Kaya Ali Atay nerede yaşıyor Haberi

Hazal Kaya Ali Atay nerede yaşıyor

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Hazal Kaya ve Ali Atay çiftinin Zekeriyaköy'de ev aradıklarını yazdı...

Öğrendim ki; geçen yıl 6 Şubat'ta nikah masasına oturan güzel oyuncu Hazal Kaya ile "Süper kahramanım" dediği 5 yıllık aşkı Ali Atay, artık 'ev'lenmek istiyormuş! Hazal Kaya, evlilik kararıyla birlikte kiracı olduğu evinden çıkıp Ali Atay'ın Zekeriyaköy'deki kiralık villasına taşınmıştı. Taşınır taşınmaz da ilk yaptığı, bir odayı Kasım ayında kucaklarına aldıkları oğulları Fikret Ali'nin odasına çevirmek için dekoratör çağırmak olmuştu. Ancak öğrendim ki, özellikle Hazal Kaya, artık kiradan kurtulmak istiyormuş!

EMLAKÇILARA HABER SALMIŞLAR

Hazal Kaya, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için kendi evi olsun istiyormuş. Yeni yuvaları için 4 milyon lira bütçe ayıran ve Zekeriyaköy'deki bütün emlakçılara haber...