19 / 04 / 2024

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 



Geçtiğimiz sene kendisi gibi oyuncu Ali Atay’la nikah masasına oturan ve Kasım ayında da oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya, bir yılda üçüncü kez taşınma telaşına girdi. Habertürk'te yer alan habere göre; yeni evinden paylaşımda bulunan Kaya, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Hazal Kaya, paylaşımda "Bununla birlikte bir senede üç defa taşınmış olduk ki bence tebdili mekanda... Neyse konu bu değil. Yeni evin ışığı bayağı kötü. Ne yapacağız?" notunu düştü. Geçtiğimiz sene çiftin Zekeriyaköy'deki evinin bodrum katında yangın çıkmıştı. Ali Atay çekimdeyken evde tek başına olan Kaya, kısa süreli panik yaşamıştı. Talihsiz olayın ardından Hazal Kaya, annesinin evinde kalmaya başlamıştı.

30 yaşındaki güzel oyuncu, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Herkese selam! Çıkan haberlere bir açıklık getireyim istedim. Evet maalesef evimizin bodrum katında ufak bir yangın çıktı. itfaiye hızla geldiği için büyümeden söndürüldü. Çok şükür evcil hayvanlarımız dahil bütün ev halkımızın sağlığı yerinde.

Ben de korktum tabi ama gayet iyiyim. Çok daha kötüsü olabilirdi, yalnızca şükrediyorum. Şehir içi ufak bir aile tatiline çıkmış gibiyiz. Daha ciddi güvenlik önlemleri alıp oğlumuz doğmadan birkaç güne evimize döneceğiz. Arayan, soran, merak eden herkesi öpüyoruz!

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

 


Geri Dön