26 / 04 / 2024

Hazal Kaya nerede yaşıyor

Hazal Kaya nerede yaşıyor

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Turan Kaya kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Turan Kaya hangi bölümden mezun oldu? Görev aldığı şirketlerde hangi alanlarda çalıştı? Evli mi ve çocuğu var mı? ? Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Turan Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Murat Kaya nerede doğdu? Evli mi? Avrupa Yatırım Holding’te hangi alanda çalışıyor?

Murat Kaya kimdir? Ne zaman ve nerede doğdu? Evli mi, çocuğu var mı? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an Avrupa Yatırım Holding’te hangi pozisyonda görev yapıyor? İşte Murat Kaya ile ilgili tüm merak edilenler...

Luxera Nevbahar nerede? Luxera Nevbahar fiyat listesi!

Kayaşehir'in en yeni projeleri arasında yer alan Luxera Nevbahar nerede sorusunun yanıtı ve Luxera Nevbahar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Luxera Nevbahar projesi ile ilgili merak edilen detayları...

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede?

Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kayaşehir Avrasya Konutları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hazal Kaya bir senede üç defa taşındı! 

Hayalindeki eve bir türlü kavuşamayan Hazal Kaya, son yaptığı paylaşımda bir sene içerisinde üç defa taşındığını dile getirdi. 

Hazal Kaya kiracılıktan yine kurtulamadı!

Geçen yıl Şubat'ta Ali Atay ile evlenen ünlü oyuncu Hazal Kaya, yine kiracılıktan kurtulamadı...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'den ev alacak!

Güzel oyuncu Hazal Kaya ve eşi Ali Atay, hem kiradan kurtulmak, hem de yaşadığı evi gönlüne göre dekore etmek istediği için Zekeriyaköy'den ev bakıyor. Ünlü çiftin yeni evleri için 4 milyon lira ayırdığı öğrenildi.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Hazal Kaya ve Ali Atay Datça'dan taş ev aldı!

Hazal Kaya ve Ali Atay çifti Eski Datça'dan taş ev satın aldı. Ünlü çift taş ev için 1 milyon TL ödedi. 

TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi nerede?

TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi iki günde gerçekleştirilecek. 157 bin 391 başvurunun geldiği projede 4 bin 467 aile ev sahibi olacak. TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekimi nerede?

TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Kayaşehir 2019 projesi nerede? TOKİ Kayaşehir 2019 projesinde kaç daire var? TOKİ Kayaşehir 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Kayaşehir 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Kayaşehir 2019 kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ İstanbul Kayaşehir 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Hazal Kaya ve Ali Atay Zekeriyaköy'de villa arıyor!

Geçtiğimiz günlerde evlenen Hazal Kaya ile Ali Atay, Zekeriyaköy'de ortalama 15 bin TL'ye bahçeli bir villa arıyor. 

Hazal Kaya nerede yaşıyor Haberi

Hazal Kaya nerede yaşıyor

Geçtiğimiz sene kendisi gibi oyuncu Ali Atay’la nikah masasına oturan ve Kasım ayında da oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan Hazal Kaya, bir yılda üçüncü kez taşınma telaşına girdi. Habertürk'te yer alan habere göre; yeni evinden paylaşımda bulunan Kaya, haberi sosyal medya hesabından duyurdu.

Hazal Kaya, paylaşımda "Bununla birlikte bir senede üç defa taşınmış olduk ki bence tebdili mekanda... Neyse konu bu değil. Yeni evin ışığı bayağı kötü. Ne yapacağız?" notunu düştü. Geçtiğimiz sene çiftin Zekeriyaköy'deki evinin bodrum katında yangın çıkmıştı. Ali Atay çekimdeyken evde tek başına olan Kaya, kısa süreli panik yaşamıştı. Talihsiz olayın ardından Hazal Kaya, annesinin evinde kalmaya başlamıştı.

30 yaşındaki güzel oyuncu, çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

Herkese selam! Çıkan haberlere bir açıklık getireyim istedim....