28 / 03 / 2024

haziran ayı Melek yatırımcı sayısı

haziran ayı Melek yatırımcı sayısı

Hazine Müsteşarlığının " Bireysel Katılım Sermayesi İlerleme Raporu "ndan derlenen bilgilere göre, lisans başvurusu sürecinde olanlar da dahil edildiğinde Türkiye'de toplam 259 melek yatırımcı bulunuyor.

Peugeot Suv 2008 haziran ayına özel yüzde 1,99 faiz fırsatıyla satışta! Peugeot 2008 ne kadar?

Peugeot, Suv 2008 model aracı haziran ayına özel kampanyalı fiyatıyla satışa sunuldu. Peugeot Suv 2008 haziran ayına öze 1,99 faiz fırsatıyla satışta. Peki, Peugeot 2008 ne kadar, özellikleri neler? İşte detaylar...

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Çek otomobil üreticisi Skoda, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Skoda, bu ay Scala’ya zam yapmayarak Scala sahibi olmak isteyen kişileri sevindirdi.

Türk Boğası haziran ayı fiyatlarını açıkladı! Tümosan Traktör fiyatları ne kadar?

Türk Boğası lakabı ile bilinen Tümosan Traktör'ün haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Peki, Tümosan traktörler ne kadar? İşte güncel fiyat listesi...

Kia Rio’da şaşkına çeviren fiyat! Kia Rio’nun haziran ayı fiyatı ne kadar oldu?

Kia’nın en çok satan modeli olan Rio’nun haziran ayı fiyatı belli oldu. Kia, mart, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi haziran ayında da fiyatlarında güncellemeye gitti ve yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden duyurdu.

Citroen 607 bin TL'ye satmaya karar verdi; İşte Haziran ayı sürprizi

Citroen 2023 Haziran ayı fiyat listesini yayımladı. Sıfır km C3 fiyatlarıyla dikkat çekti. İşte 2023 model Citroen C3 Haziran ayı güncel fiyat listesi...

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi geldi. Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek yardım ödemelerine başvurular başladı. Peki başvurular nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Haziran ayı enflasyonunda son dakika şoku! TÜİK resmen açıkladı! Yeni enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), daha önce 3 Temmuz'da açıklanması planlanan Haziran ayı enflasyon rakamları için tarihin değiştiğini açıkladı. Peki Haziran 2023 enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

TMO'nun Haziran ayı indirimli ürünleri belli oldu! Listede 18 adet ürün var!

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Haziran ayında indirimli satışa sunacağı 18 adet ürünü açıkladı. Peki, TMO'da bu ay hangi ürünler indirimli fiyatlarla satışa sunulacak? İşte detaylar...

Haziran ayı TÜFE-TEFE oranı ve kira artış oranı yüzde kaç oldu 2023?

Mayıs ayı enflasyon rakamları bugün belli oldu. Milyonlarca ev sahibi ve kiracı kira artış oranını sorguluyor. Peki, Haziran ayı TÜFE-TEFE oranı ve kira artış oranı yüzde kaç oldu 2023? İşte detaylar...

Haziran ayı temettü açıklandı! Hangi şirketler halka arz ediyor?

Haziran ayı temattüdü için peş peşe açıklamalar geldi. Halka arz takvimi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Hangi şirketlerde arz olacak. 

BMW İX’e haziran ayı zammı geldi! BMW, İX’e tam 85.700 TL zam yaptı!

Türkiye’de hatırı sayılır bir hayran kitlesine sahip olan BMW, haziran ayı kapsamında yeni fiyatlarını duyurdu. Yenilenen fiyatlara bakıldığında İX’e tam 85.700 TL zam yapıldığı görüldü.

Fiat’tan Haziran ayına özel sürpriz indirim!

Fiat, dünyada olduğu gibi Türkiye’de de pek çok kişi tarafından tercih edilen otomobil markasıdır. Fiat Haziran ayına özel indirim. İşte detaylar!

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

haziran ayı Melek yatırımcı sayısı Haberi

haziran ayı Melek yatırımcı sayısı



Hazine Müsteşarlığının "Bireysel Katılım Sermayesi İlerleme Raporu"ndan derlenen bilgilere göre, lisans başvurusu sürecinde olanlar da dahil edildiğinde Türkiye'de toplam 259 melek yatırımcı bulunuyor.


Melek yatırımcıların 194'ü İstanbul'da, 24'ü Ankara'da 11'eri de Bursa ve İzmir'de yer alıyor.


Haziran ayı itibarıyla melek yatırımcılardan 8'i yatırım başvurusunda bulundu. Söz konusu yatırımların toplam tutarı 2 milyon 751 bin lira olarak hesaplandı.


Yatırım başvurularının 7'si İstanbul'dan 1'i Ankara'dan yapılırken, bunların 5'i e-ticaret, 3'ü yazılım ve uygulama geliştirme sektörüne yönelik oldu.


Melek Yatırımcılar Derneği (TBAA) Başkanı Baybars Altuntaş, sistemin Türkiye'de çok yeni olmasına rağmen, 241 akredite lisanslı melek yatırımcının yıllık yaklaşık 250 milyon lira yatırım yapma kapasitesinin oluştuğunu söyledi.


Lisans için Kaliforniya'dan dahi da başvuruda bulunulduğunun belirtilmesi üzerine Altuntaş, yabancı melek yatırımcıların ilgisinin mutlaka çekilmesi gerektiğini ifade etti.


Yatırımların çıkış stratejilerinde...