26 / 04 / 2024

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

Çek otomobil üreticisi Skoda, haziran ayı fiyatlarını açıkladı. Skoda, bu ay Scala’ya zam yapmayarak Scala sahibi olmak isteyen kişileri sevindirdi.



İleri teknoloji ve yenilikçi dizaynın bir araya geldiği Skoda, nisan ve mayıs aylarında olduğu gibi bu ay da tüm modellerinin yeni fiyatlarını resmi internet sitesinden yayımladı. Skoda’nın paylaştığı fiyat listesine bakıldığında Scala’ya haziran ayı kapsamında zam yapılmadığı görüldü.

Skoda Scala’nın haziran ayı fiyatı aynı kaldı! Scala’da fiyat değişmedi!

GENEL GÖRÜNÜM

Skoda Scala’nın ön farlarından başlayan ve arka farlarla sentezlenen kalın omuz çizgisi ve kapılardaki dinamik kesitler Scala’nın dizaynının ayırt edici ayrıntıları olarak dikkatleri üstüne çekiyor. Yan camların alt bölümünden başlayarak bagaj bölümüne kadar uzanan kavisli krom cam çerçevesi Scala’nın şıklığını güçlendiriyor. Arka bölümde dikkat çeken yeni jenerasyon SKODA yazısı, uzatılmış arka camın ayırt edici görüntüsü ile beraber ön plana çıkarken, yatay olarak konumlandırılan dinamik sinyal özellikli TOP LED arka farlar ise 3 boyutlu dizaynı ve kristalden ilham alınan ayrıntılarıyla beraber çağdaş ve işlevsel bir görünüm kazandırıyor. Arka tamponun altından konumlandırılan çıkıntılı difüzör dinamik görünümün pekiştirici ögesi olarak dikkatleri üstüne çekiyor.

Peki, Skoda Scala'nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön