26 / 04 / 2024

haziran ayı ulaşım projeleri

haziran ayı ulaşım projeleri

Haziran ayı içerisinde, Ovit Tüneli ve Sabuncubeli Tüneli gibi önemli projelerin açılışı yapılacak, Yozgat Havalimanı’nın temeli atılacak.

Tarım ÜFE Haziran ayında aylık yüzde 4,04, yıllık yüzde 57,93 yükseldi!

Tarım Ürünleri Üretici Fiyat Endeksi (Tarım ÜFE) Haziran ayında bir önceki aya göre yüzde 4,04, geçtiğimiz senenin aynı ayına göre de yüzde 57,93 yükseldi. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan haziran ayının en büyük müjdesi geldi. Bakanlık tarafından yaşlı aylığı ve engelli maaşları hakkında flaş bir açıklama yapıldı.

Güney Kore’den Türkiye’ye uzanan bir mühendislik harikası! Kia Ceed’in haziran ayı fiyatı açıklandı!

Güney Kore otomobil üreticisi Kia, Türkiye’de yoğun ilgi görürken, Türk vatandaşlarının da en çok tercih ettiği otomobil markaları arasında yer alıyor. Kia, resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda tüm modellerinin haziran ayı fiyatını güncellediğini paylaştı.

2023 Haziran ayı mazot ve gübre desteği ne zaman ödenecek? Haziran ayı mazot ve gübre desteği yattı mı?

Mazot gübre desteği, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilmektedir. Vatandaşlar, haziran ayı mazot gübre desteği ödeme tarihi sorgulamaya başladı. Peki Haziran ayı mazot gübre desteği yattı mı, ne zaman yatacak? İşte detaylar!

Bu kamu kurumlarında personel alımı başladı! Haziran ayı kamu personel alım ilanları için tıklayın!

Ülkenin çeşitli kamu kurumlarında personel alımları devam ediyor.  Haziran ayı için memur personel alımı için bu kurum da ilan verdi. Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler ve iş arayanlar için bu haber müjde verici nitelikte. 

Emeklilere haziran ayı müjdesi

Emekli vatandaşlara haziran ayı müjdesi geldi. Nakit paraya ihtiyacı olan emekli vatandaşların bu habere bakmasının önemine dikkat çekildi. İşte detaylar..

Aile Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan büyük haziran ayı müjdesi geldi. Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek yardım ödemelerine başvurular başladı. Peki başvurular nasıl yapılıyor? İşte detaylar...

Emekliler müjde! Denizbank Haziran ayında yüzünüzü güldürecek

Müşteri kapma yarışında Denizbank emekli promosyonlarını yenilediğini ilan etti. Haziran ayında emeklilerin yüzünü güldürmeyi başaran Denizbank'a ilgi hayli büyük oldu. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası...

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müjdelere doymak bilmiyor. Bakanlıktan haziran ayı müjdesi de geldi. Bakanlık tarafından yoksulluk sınırındaki ailelere yönelik 1 yıl boyunca destek ödemesi yapılacak.

Aile Bakanlığından bu sefer haziran ayı müjdesi! Hesaplara peş peşe yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşlara sosyal destek ödemesi yapıyor. Peki, sosyal destek ödemeleri ne zaman bitecek? İşte detaylar... Aile Bakanlığından bu sefer haziran ayı müjdesi! Hesaplara peş peşe yatacak!

İnşaat malzemeleri ihracatında Haziran ayında tüm zamanların aylık rekoru kırıldı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türkiye'nin inşaat malzemeleri sanayi ihracatı Haziran ayında 3,36 milyar dolarla tüm zamanların aylık rekorunu kırdı.

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı! 

Akfen GYO, Türkiye otellerinde en yüksek Haziran ayı kira gelirine ulaştı. Şirket, hem yurt içi hem yurt dışı otellerine ilişkin açıklama yaptı. İşte Akfen GYO'nun o açıklaması...

Gram altın mı dolar mı yoksa euro mu? Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında en çok kazandıranı açıkladı

Türkiye İstatistik Kurumu haziran ayında hangi yatırım aracının reel getirisinin fazla olduğunu açıkladı.

haziran ayı ulaşım projeleri Haberi

haziran ayı ulaşım projeleri

İktidarda olduğu 16 yıl süresince birbirinden çılgın projelere imza atan AK Parti hükümeti, önümüzdeki günlerde de iz bırakacak projelerin açılışını gerçekleştirecek.  Sabah Gazetesi'nden Barış Şimşek'in haberine göre işte hazirandaki 'çılgın projeler' trafiği:

1-) Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından açılışı gerçekleştirilecek olan projeler kapsamında 13 Haziran'da Türkiye'nin 138 yıllık hayali Ovit Tüneli açılacak.  Ovit Tüneli ve bağlantı yolları, 14 km. çift tüp tünel ile 3.2 km bağlantı yolları olmak üzere toplam 17.2 km uzunluğunda. Projenin trafik güvenliğine, seyahat süresinin kısaltılmasına ile yöredeki turizm ve sanayinin gelişmesine katkıda bulunulması amaçlanıyor.

2-)  11 Haziran'da ise Evliya Çelebi'nin seyahatnamesinde "Korkunç Sabuncubeli" ifadeleriyle tasvir ettiği İzmir ile Manisa arasındaki zorlu geçitte yapılan Sabuncubeli Tüneli açılacak. 

3-)  Bugün düzenlenecek törenle Yozgat Havalimanı'nın temeli atılacak. Yıllık...