19 / 04 / 2024

Hazreti İbrahim balıklıgöl

Hazreti İbrahim balıklıgöl

Şanlıurfa'da, inanç turizmi kapsamında en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Hazreti İbrahim'in doğduğu rivayet edilen makam, restore ediliyor.

Balıkesir Gönen'de 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla 18 gayrimenkul satılıyor! Arsa ve arazi alacaklar dikkat! 

Balıkesir Gönen Milli Emlak Şefliği, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 3 arsa ile 15 araziyi yüzde 20 indirim ve 24 ay taksit fırsatıyla satıyor. Peki Gönen'deki arsa ve arazilerin büyüklükleri ne kadar? Satış fiyatları kaç TL? 

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Balıkesir Gönen'de 18 adet arazi satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta! 

Gönen Belediye Başkanlığı, Balıkesir ili, Gönen ilçesi, Hafızhüseyinbey Mahallesi'nde yer alan 18 adet tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Güçlü ve dayanıklı yapısı ile Kia Bongo Nisan fiyatları ne kadar? İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

İşletmeniz için güçlü ve dayanıklı bir araç mı arıyorsunuz? O zaman size Kia Bongo'yu öneriyoruz! Ekonomik ve güçlü motorları sayesinde yakıt maliyetlerinizi de düşürür. İşte 03 Nisan 2023 fiyat listesi

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Trakya'da çiftçinin yüzü gülüyor, kışlık ekimler yapıldı, rekolte düşmeyecek

Trakya'da kuruya ekim yapan çiftçinin yüzü yağışlarla güldü. Kışlık arpa, buğday ve yemlik bezelye ekimi yapıldığını belirten Trakya Tohumcular Derneği Başkanı İbrahim Toruk, 2023 yılında olası bir emtia krizinden Türkiye'nin etkilenmeyeceğini söyledi.

Balıkesir Gönen'de 10.7 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Gönen Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Balıkesir Gönen'de yer alan 2 adet arsayı 10 milyon 751 bin 498 TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gaziantep Valisi Davut Gül: Herkesin deprem dayanıklılık testini yaptırması lazım!

Gaziantep Valisi Davut Gül, afetlerde eğitimin önemli olduğunu belirtti. Vali Gül, “Afetlerle ilgili verilen eğitimlerin toplumun tamamı tarafından sindirilmesi gerekiyor. En önemli konu bir zihniyet dönüşümünün yaşanması” dedi.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Tuz Gölü Fayı 6 büyüklüğünde deprem üretebilir!

Jeoloji Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Başkanı Prof. Dr. Fetullah Arık, "Tuz Gölü Fay'ının uzunluğunu düşündüğümüz zaman daha büyük deprem üretme olasılığı var ama parçalı kırıklı. Bu fay hattının 6 ve 6,5 büyüklüğünde deprem üretme potansiyeli mevcut" dedi.

Hazreti İbrahim balıklıgöl Haberi

Hazreti İbrahim balıklıgöl


Şanlıurfa'da, inanç turizmi kapsamında en çok ziyaret edilen yerlerin başında gelen Hazreti İbrahim'in doğduğu rivayet edilen makam, restore ediliyor.


Kentin simgesi konumundaki Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan Hazreti İbrahim'in dünyaya geldiği rivayet edilen makamın tadilatı için Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından proje hazırlandı.


Bu çerçevede ziyarete kapatılan makamın havalandırma sistemi, su ve elektrik tesisatı ile şifalı olduğuna inanılan suyun bulunduğu bölümün izlendiği alan yenileniyor.


Çalışmayla makamdaki su ve aydınlatma tesisatı yer altına alınacak. Günde binlerce kişinin ziyaret ettiği makam sert mermerle döşenerek daha sağlam hale getirilecek. 


-''Rutubet ve nem önlenecek''


Şanlıurfa Çevre Koruma Vakfı Müdürü Siracettin İlhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, makamın daha da güzelleştirilmesi için çaba gösterdiklerini belirtti.


Mekanın daha nezih bir ortama kavuşturulmasının hedeflendiğini vurgulayan İlhan, "Zemindeki rutubet ve nem nedeniyle misafirlerin nezih bir ortamda...