24 / 04 / 2024

helenium butik projesi

helenium butik projesi

Helenium Butik projesi Viaport AVM'ye, TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na birkaç dakika, Aydos Ormanı'na ise yakın mesafede yer alıyor. Projede satışlar 195 bin 600 liradan başlıyor...

Helenium Butik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükselen Helenium Butik projesi 148 daireden oluşuyor. Proje Başarır inşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Peki, Helenium Butik teslim tarihi ne zaman?

Kurtköy Helenium Boutique konut projesi!

Kurtköy Helenium Boutique konut projesi daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 148 daireden oluşan projede daireler 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Muhit Sancaktepe: Sur Yapı Sancaktepe projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın yeni butik projesi, Muhit Sancaktepe adıyla satışa sunuluyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe'de 217 daire ve 12 dükkan olacak...

EgeYakası’nda teslimler başladı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul Atakent’te yükselen butik projesi EgeYakası’nda teslimatlar başladı. EgeYakası, Ege’nin ilham veren güzelliklerini ve eşsiz doğasını İstanbullulara sunuyor.

Denge Yapı Paye Sancaktepe projesi geliyor! Yeni proje!

Denge Yapı, Paye Sancaktepe adıyla satışa sunacağı butik projesi için ön talep topluyor. Paye Sancaktepe projesi 120 daire ve 40 dükkandan meydana geliyor...

Sinpaş Köyceğiz’de ev sahibi olmak için son şans!

Sinpaş Yapı’nın köy yaşamının huzurundan esinlendiği butik projesi Köyceğiz’de yaşam Haziran’da başlıyor. Sinpaş Yapı projeden ev sahibi olmak isteyenleri, Köyceğiz’in huzurlu yaşamını yansıtan örnek daireyi gezmeye davet ediyor.

Still İstanbul Adoria'da yılbaşı kampanyası!

Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Yeşilyurt İnşaat’ın projelerinde yılın son fırsatı!

İnşaat firmaları, 216’ya sayılı günler kala yılın son kampanyalarını konut alıcılarına sunuyor.Yeşilyurt İnşaat’ın Kurtköy’de hayata geçirdiği butik projesi Still İstanbul Adoria’da 2015 yılının son cazip kampanyaları uygulanıyor.

Sinpaş Köyceğiz Evleri'nde kaçırılmayacak yıl sonu fırsatı!

Gayrimenkul sektöründe 41 yıllık deneyimi, kalitesi ve güvenirliği ile yenilikçi konseptleri buluşturan Sinpaş Yapı, köy yaşamının huzurundan esinlendiği butik projesi Köyceğiz için yılın son indirim avantajını sunuyor.

Dap Yapı Üsküdar Hava Lojmanları arazisine butik konut projesi yapacak!

Emlak Konut GYO'nun Hava Subayları Lojmanları arazisi ihalesinde en yüksek teklifi Dap Holding’e bağlı Eltes ile İstlife ortaklığı verdi. Ziya Yılmaz, "Buraya butik konut projesi yapacağız" dedi.

İzmit Tarih Koridoru Projesi butik otele dönüştürülecek!

İzmit Tarih Koridoru Projesi kapsamında restore edilerek butik otele dönüştürülen tarihi yapının kiraya verileceği öğrenildi. Yetkililer, “İzmit Körfezi manzaralı otel ile ilgilenen işletmeciler, müdürlüğümüzden detaylı bilgi alabilir. " dediler.

Aydınlı Grubu Florya'da butik konut projesi yapacak!

Aydınlı Grubu, Florya'da butik konut projesine hazırlanıyor. Teslimleri yapılan Koru Florya projesinin ortaklarından Aydınlı Grubu'nun, yapmayı planladığı yeni projesi Florya Basınköy bölgesinde inşa edilecek.

helenium butik projesi Haberi

helenium butik projesi

Helenium Butik projesi İstanbul Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Başarır İnşaat tarafından inşa edilen Helenium Boutique projesinde satış süreci devam ediyor.


Helenium Boutique projesi toplam 148 adet daire ve 24 adet butik mağazadan meydana geliyor. Kurtköy Helenium Boutique ödemeleri kapsamında 24 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Kurtköy Helenium Butik daire fiyatları 195 bin 600 liradan başlangıç gösteriyor.


Viaport AVM'ye, TEM Otoyolu'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na birkaç dakika, Aydos Ormanı'na ise yakın mesafede konumlanan Helenium Butik Konutları'nda daireler 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişen alanlara sahip.


Teslimlerinin 2017 yılının içerisinde gerçekleşmesi planlanan Helenium Boutique Evleri'nde çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları gibi...