20 / 04 / 2024

helenium wings teslim tarihi

helenium wings teslim tarihi

İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa edilen Helenium Wings Kurtköy ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Helenium Wings'in teslimine 1 yıl kaldı!

Kaba inşaatı biten 388 konutluk projede son 50 konut kaldı Helenium Wings projesinde daire teslimlerine 1 yıl kaldı...

Helenium Wings örnek daire!

Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu ve fiyatların 187 bin 500 TL'den başladığı Helenium Wings'te teslimler Aralık 2014'te yapılıyor. Helenium Wings örnek daire resimleri haberimizde yer alıyor...

Helenium Wings Pendik Kurtköy'de 175 bin liraya! Yüzde 1 KDV!

Helenium Wings projesinde fiyatlar 175 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 KDV oranının geçerli olduğu Helenium Wings projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılabiliyor. Daire teslimleri bu yıl sonunda başlıyor...

Kartal Wings projesi Kasım 2020'de teslim!

Kartal Wings projesi Kasım 2020'de teslim ediliyor. Kartal Wings'te fiyatlar 384 bin TL + KDV'den başlangıç gösteriliyor.

Wings Kartal Evleri satılık daire fiyatları!

1+1'den 5+2 lofta kadar geniş konut yelpazesine sahip Wings Kartal Konutları 2020 yılında teslim edilecek. Proje İstanbul Kartal'da yükseliyor...

Kartal Wings ne zaman teslim?

Toplam 278 daire ve 9 dükkandan meydana gelen Kartal Wings projesinde ön talepler toplanıyor. Peki Kartal Wings ne zaman teslim?

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı!

Helenium Wings Kurtköy ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. 5 blok halinde inşa edilen projede 357 daire ve 27 dükkan yer alıyor.

Helenium Boutique Pendik teslim tarihi!

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Pendik Helenium Boutique teslim tarihi!

Pendik Helenium Boutique daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Pendik Helenium Boutique teslim tarihi...

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Pendik satış ofisi!

Başarır İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Helenium Boutique Rezidans 'ta dairelerin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. İşte Helenium Boutique Pendik satış ofisi iletişim bilgileri...

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde peşinatsız, banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların hızla devam ettiği Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Pendik Helenium Boutique ödeme planı!

Pendik Helenium Boutique ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. 2017 yılında teslim edilecek olan projede daireler 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Projede 148 tane daire bulunuyor. Peki Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

Helenium Boutique Evleri teslim tarihi!

Helenium Boutique Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak Aydos Ormanı'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Viaport AVM'ye ve TEM Otoyolu'na yakın mesafede yükseliyor.

helenium wings teslim tarihi Haberi

helenium wings teslim tarihi

Başarır İnşaat Helenium Wings Kurtköy ulaşım bilgilerini paylaşmadan projeden detaylı olarak bahsedelim. 


Helenium Wings satılık 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşuyor. 



İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy 5 blok şeklinde yükselen Helenium Wings projesinde 1+1 daireler 63-68 metrekare, 2+1 daireler 94-102 metrekare, 3+1 daireler 137 metrekare alan büyüklüğüne sahip.


Helenium Wings Kurtköy'de toplam 357 adet daire ve 27 adet ticari ünite yer bulunuyor. 


Helenium Wings teslimleri ne zaman?


Helenium Wings teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi. 



Helenium Wings fiyatlarını (0216) 702 10 00 numaralı telefonu arayarak öğrenebilirsiniz. 



Başarır İnşaat Helenium Wings projesinin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, fitness center, sauna yer alıyor. 



Helenium Wings Kurtköy ulaşım!


Yenişehir Mahallesi Eşref Bitlis Bulvarı, No:3  Kurtköy Pendik, İstanbul



Helenium Wings Kurtköy ulaşım!

Helenium Wings...