29 / 03 / 2024

Helezon Plaza nerede yükseliyor

Helezon Plaza nerede yükseliyor

İçerisinde toplam 89 adet ofisin yer aldığı Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Mayıs ayı deniliyor. Satış sürecine başlanan proje, Kilim Yapı tarafından inşa ediliyor...

Gümüş Plaza Optimus yaktığın kadar öde sistemiyle avantaj sağlıyor!

Gümüş İnşaat'ın, İzmir'in yeni merkezi Bayraklı'da inşa ettiği, Gümüş Plaza Optimus, "daima kazandıracak" bir yatırım olarak sunuluyor. Peki Gümüş Plaza Optimus nerede hayata geçiriliyor?

Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projede toplam 52 adet business ofis ve 11 adet mağaza - showroom bulunuyor. Peki Basın Ekspres Plaza 34 nerede?

Plaza 34 nerede?

Toplam 17 bin metrekarelik kapalı alanı bulunan Plaza 34'te detaylar henüz netleşmedi. Proje Eşbah Yapı ve Akyapı imzası taşıyor. Peki Plaza 34 nerede inşa edilecek?

Plaza 34 İkitelli nerede?

Zemin üstü 14 katlı olarak dizayn edilen Plaza 34 Akyapı ve Eşbah Yapı imzası ile hayata geçirilecek. Projede teslimlerin 14 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Peki Plaza 34 İkitelli nerede?

İkitelli Plaza 34 nerede?

Zemin üstü 14 kat olarak tasarlanan proje Eşbah Yapı Yatırım A.Ş. ve Akyapı imzasıyla yükseliyor. Projede 52 business ofis bulunuyor. Peki İkitelli Plaza 34 nerede?

Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Ofis, rezidans, otel ve alışveriş alanlarından oluşan Oryapark İstanbul'un ofis alanı Crown Plaza için ayrıldı. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Peki Ümraniye Oryapark İstanbul nerede?

Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Toplamda 29 bin 175 metrekare inşaat alanından oluşan Bağcılar Aktem Plaza ofis projesi Akdemir Makina imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Aktem Plaza Bağcılar nerede?

Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede?

118 adet plaza ve cadde ofis, 140 adet ev ve loft ofis ve 43 adet mağazadan oluşan Balance Gayrimenkul Balance Güneşli nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Bağcılar ilçesine bağlı Güneşli bölgesinde cevabı veriliyor...

Helezon Plaza teslimleri ne zaman?

İçerisinde toplam 89 adet ofisin yer aldığı Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Mayıs ayı deniliyor. Satış sürecine başlanan proje, Kilim Yapı tarafından inşa ediliyor...

Helezon Plaza telefon numarası!

Kilim Yapı imzasıyla hayata geçirilen Banka kredisi ile 84 aya kadar vadelendirme yapıan Helezon Plaza telefon numarası şöyle: 444 57 53. Projede yer alan ofislerden 8 tanesi lansmana özel olarak satışa sunuluyor...

Helezon Plaza Bayrampaşa projesi!

Yüzde 30 peşinat sonrasında 48 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanan Helezon Plaza Bayrampaşa projesi, İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa ilçesinde konumlanıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün...

Helezon Plaza fiyat!

İstanbul Bayrampaşa bölgesinde inşa edilen Helezon Plaza fiyat listesi metrekare bazında 5 bin 500 TL'den başlayıp, 7 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. Projede lansman öncesi 8 adet ofis satışa sunuldu...

Helezon Plaza Bayrampaşa'da metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den! Yeni proje!

Kilim Yapı'nın Helezon Plaza Bayrampaşa projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor. 48 ay vade farksız ödemelerin yapıldığı Helezon Plaza Bayrampaşa'da teslimler Mayıs 2016'da gerçekleştiriliyor...

Helezon Plaza nerede yükseliyor Haberi

Helezon Plaza nerede yükseliyor

Banka kredisi ile 84 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusunun yanıtı öncesinde projenin diğer detaylarına geçelim. Proje, İstanbul Bayrampaşa'da yükseliyor. 


Helezon Plaza Bayrampaşa projesi; metro durağına 3 dakika, tramvay durağına 3 dakika, real ve praktiker AVM'lere 5 dakika, sahile 15 dakika, Atatürk Havalimanı'na 30 dakika mesafede konumlanıyor. 


İçerisinde toplam 89 adet ofisin yer aldığı Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna 2016 yılı içerisinde deniliyor. Projede yüzde 30 peşinatla 48 aya kadar faizsiz taksitlendirme yapılıyor. 


Fiyatların 5 bin 500 TL'den başladığı Helezon Plaza Residence'ta; ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark, lobi ve danışmanlık hizmeti,  hobi odası, copy center, vale park hizmeti gibi sosyal imkanlar bulunuyor. 


Helezon Plaza teslimleri ne zaman sorusuna Mayıs 2016 cevabı veriliyor. İnşaat çalışmalarının 5...