23 / 04 / 2024

Helezon Plaza Bayrampaşa projesi!

Helezon Plaza Bayrampaşa projesi!

Firma: Kilim Yapı

Proje: Helezon Plaza

Yüzde 30 peşinat sonrasında 48 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanan Helezon Plaza Bayrampaşa projesi, İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa ilçesinde konumlanıyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapmak mümkün...



Ofislerin satışlarına başlanan Helezon Plaza Bayrampaşa projesi,  Kilim Yapı  projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projenin inşaat çalışmalarına 5 ay içerisinde başlanması planlanıyor.  


Sosyal imkanları arasında; ofis içi temizlik desteği, banka ATM'leri, otopark, lobi ve danışmanlık hizmeti,  hobi odası, copy center, vale park hizmeti bulunan Helezon Plaza, 89 adet ofisten oluşuyor. 


Ofislerin metrekare birim fiyatının  5 bin 500 TL'den başlangıç gösterdiği Helezon Plaza Bayrampaşa projesi, İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da yükseliyor. Projede banka kredisi ile 84 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Bayrampaşa Helezon Plaza; metro durağına 3 dakika, tramvay durağına 3 dakika, real ve praktiker AVM'lere 5 dakika, sahile 15 dakika, Atatürk Havalimanı'na 30 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Helezon Plaza Bayrampaşa projesi kapsamında lansmana özel olarak yalnızca 8 ofis satışa sunuluyor. Projede yüzde 30 peşinatla faizsiz 48 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor.


Bayrampaşa  Helezon Plaza  telefon: 444 57 53

Web: http://helezonplaza.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön