19 / 04 / 2024

Helin Rojda İlaldı

Helin Rojda İlaldı

İlaldı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Aykaç, Hasan Arda İlaldı, Zeynep Zelal İlaldı, Ayşe Roni İlaldı, Aras Berzan İlaldı, Helin Rojda İlaldı, Dilan Şevin İlaldı, Şilan İlaldı tarafından kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nest Project İnşaat Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Helin Bingöl tarafından kuruldu.

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Itc Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elmın Musayev, Elshan Jamalov, Helin Arya Muştu ve Samad Samadov ortaklığında kuruldu.

Helin Yapı Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Helin Yapı Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Helin Yapı Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

Helin Avşar, çanta parasına arsa aldı!

Hülya Avşar'ın kız kardeşi Helin Avşar, parasını arsa ve eve yatırıyor. Avşar son olarak, çanta parasına arsa aldı...

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kripto para piyasalarını neler bekliyor?

Kripto para piyasalarında dalgası seyirler, değer artışları ve düşüşleri devam ediyor. Peki kripto para piyasalarını neler bekliyor? Albcoin Araştırma Müdürü Helin Çelik, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helin Danışmanlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Demir tarafından kuruldu.

Emkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emkin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kinem Helin Çelik ve Yusuf Gündüz ortaklığında kuruldu.

Harput Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Harput Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emine İlaldı, Hasan Arda İlaldı ve Sekine İlaldı ortaklığında kuruldu.

Rojda Demirer : AVM’lerdeki dükkanlarımı kapatacağım!

Ünlü oyuncu Rojda Demirer, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle alışveriş merkezlerinin kapatılması gerektiğini söyledi...

Hülya Avşar Sarıyer'deki evinin 3 katını kiraya verecek!

Ablasının Sarıyer'deki evinde oturan Helin Avşar, tek yaşamaktan sıkıldı. Ablası Hülya Avşar, evin 3 katının kiraya vermeye karar verdi.

Hülya Avşar'dan kardeşi Helin Avşar'a yalı jesti!

İstinyePark'ın rezidansında kirada oturan Helin Avşar için ablası Hülya Avşar'dan büyük jest geldi. Hülya Avşar, Sarıyer- Büyükdere'deki 4 katlı köşkünü kardeşine verdi.

Helin Rojda İlaldı Haberi

Helin Rojda İlaldı

İlaldı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Aykaç, Hasan Arda İlaldı, Zeynep Zelal İlaldı, Ayşe Roni İlaldı, Aras Berzan İlaldı, Helin Rojda İlaldı, Dilan Şevin İlaldı, Şilan İlaldı tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta kuruldu. 


Sermaye bedelleri 

Musa Aykaç 420.000,00 TL

Hasan Arda İlaldı 200.000,00 TL

Zeynep Zelal İlaldı 320.000,00 TL

Ayşe Roni İlaldı 320.000,00 TL

Aras Berzan İlaldı 320.000,00 TL

Helin Rojda İlaldı 140.000,00 TL

Dilan Şevin İlaldı 140.000,00 TL

Şilan İlaldı  140.000,00 TL


İlaldı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt...