29 / 03 / 2024

HEP İstanbul ne durumda

HEP İstanbul ne durumda

Tekfen Emlak Geliştirme, Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinde HEP AVANTAJ kampanyasının artık sonlarına yaklaşılıyor. HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler 30 Eylül’e kadar HEP AVANTAJ’ın fırsatlarından yararlanabilecek.

Esenyurt HEP İstanbul ne zaman bitecek?

Tekfen Emlak Geliştirme A.Ş. tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul projesinde 1 oda 1 salon daireler 370 bin TL'den başlıyor...

Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Hep İstanbul Esenyurt projesinde daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

HEP İstanbul Evleri fiyatları ne kadar?

HEP İstanbul Evleri fiyatları 343 bin TL'den başlayarak değişiyor. HEP İstanbul Evleri projesinde 0,70 faizle 10 yıl vadeli ödemeler yapılıyor...

HEP İstanbul GYODER kampanyasına dahil oldu!

Tekfen Emlak Geliştirme, ekonomik büyümeye destek olmak ve gayrimenkul sektörüne hız kazandırmak için “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasına “HEP İstanbul” ile destek veriyor.

Tekfen HEP İstanbul'da yaşam Nisan 2017'de başlayacak!

HEP İstanbul’dan banka kredisi ile ev alanlar 2016 yılı boyunca hiç taksit ödemeyecek, ödemelere 2017 yılında başlayacak. Yüzde 25 peşinat ödeyerek, banka kredisi kullananlar vadesi ne olursa olsun ödemelerine Ocak 2017’de başlayacak.

Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

11 blok şeklinde yükselen proje İstanbul 'un Esenyurt İlçe' sinde hayata geçiriliyor. Proje toplam 1424 daire yer alıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1424 daireden meydana gelen Tekfen Hep İstanbul Evleri'nde peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Peki Tekfen Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa edilen Hep İstanbul projesi 11 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim?

Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile hayata geçirilen Hep İstanbul Evleri fiyatları 267 bin TL'den başlıyor. Proje 11 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt Hep İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 6 indirim yapılan proje 14 sıra bina ünitesi şeklinde yükseliyor. Proje 1424 daireden bulunuyor. Peki Tekfen Emlak Hep İstanbul ne zaman teslim?

Hep İstanbul Evleri Esenyurt teslim tarihi!

Tekfen Emlak Geliştirme imzasıyla yükselen Hep İstanbul Evleri İstanbul Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Peki Hep İstanbul Evleri Esenyurt teslim tarihi ne zaman?

Hep İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Toplam 1.424 adet daireden meydana gelen proje Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına yürüme mesafesinde yükseliyor. Proejde daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Peki Hep İstanbul Evleri ne zaman teslim edilecek?

Hep İstanbul'un bu ay 3 bloğu daha satışa çıkacak!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin bugüne kadarki en büyük konut projesi olan HEP İstanbul’da satışta olan dairelerin yüzde 70’i satıldı. Projede 3 blok daha düzenlenecek kampanyayla satışa çıkarılacak

HEP İstanbul ne durumda Haberi

HEP İstanbul ne durumda

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde yaz ayları boyunca devam edecek avantajlı paketlerin sunulduğu ‘HEP AVANTAJ’ kampanyası için geri sayım başladı. 30 Eylül’e kadar devam edecek kampanya kapsamında ev sahibi olmak isteyenler kendilerine uygun ödeme seçeneklerinden birini tercih ederek,  ev sahibi olabilecekler. 


HEP İstanbul’un birinci paketinde evin tamamını peşin ödeyenlere yüzde 6 indirim yapılıyor. İkinci pakette 15 bin TL peşinat ve minimum yüzde 50 banka kredisi kullananlar, kalan tutarı 1 yıl arayla Nisan 2016 ve Nisan 2017’de 2 taksitte ödeyebiliyor. 


HEP İstanbul’da 2+1 evlerin fiyatları 387.500 TL’den başlıyor

Mayıs ayında temelinin atıldığı ve satışların yarısının tamamlandığı HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler için yaz kampanyası, avantajlı satış fiyatları da sunuyor. 


HEP İstanbul’da 2+1 daireler 387.500 TL ila 498...