29 / 03 / 2024

hep istanbul telefon numarası

hep istanbul telefon numarası

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.

Tekfen Hep İstanbul fiyatları!

Tekfen projesi olan Hep İstanbul Evleri'nde 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor. Tekfen Hep İstanbul fiyatları 267 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen Hep İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. Hep İstanbul'daki evinize 2014 bitmeden sahip olun.

Hep İstanbul Esenyurt projesi!

Toplam 1.424 adet konuttan meydana gelen Hep İstanbul Esenyurt projesinde 1 oda 1 salon daire fiyatları 184 bin lira ile 247 bin lira arasında farklılık gösteriyor...

Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği Hep İstanbul Evleri İstanbul'un Esenyurt ilçesinde inşa ediliyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul iletişim için 444 8 437 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Hep İstanbul Tekfen satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 11 blok şeklinde yükseliyor. Hep İstanbul Tekfen satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

Esenyurt Hep İstanbul satış ofisi!

11 blok şeklinde yükselen proje Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile inşa ediliyor. Esenyurt Hep İstanbul satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

Hep İstanbul Rezidans satış ofisi!

14 sıra bina ünitesi şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Hep İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

HEP İstanbul'da yaşam 2017'de başlayacak!

TEKFEN Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP istanbul projesinde yaşam, 2017 Nisan'da başlayacak. Yarısı satılan projeden ev almak isteyenler peşin ödemede yüzde 6 indirimden yararlanıyor.

Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kredi kullanılarak 3 eşit taksit sağlanıyor. Tekfen Hep İstanbul Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi.

HEP İstanbul'da İkinci Şans kampanyası uzatıldı!

TEKFEN Emlak Geliştirme'nin istanbul'daki yeni projesi HEP istanbul için başlattığı 'İkinci Şans' kampanyası 15 Mayıs'a kadar uzatıldı.HEP istanbul'da, satış adedi lansmandan bu yana 600 dairenin üzerine çıktı.

Hep İstanbul'da daire alanları için 5 bin fidan dikilecek!

TEKFEN Emlak Geliştirme,İstanbul'daki yeni projesi HEP istanbul kapsamında TEMA Vakfı aracılığıyla fidan dikimi yapıyor. Bu kapsamda HEP istanbul'dan daire sahibi olanlar için TEMA aracılığı ile İzmir Urla Kadıovacık'a üçer adet fidan dikilecek.

Hep İstanbul'da fiyatlar 216 bin liradan başlıyor!

TEKFEN Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP istanbul Projesinde satışlar devam ediyor. Projede ev sahibi olmak isteyenlere özel ödeme avantajları yer alıyor. Proje teslimleri 2017'de yapılacak.

Tekfen Hep İstanbul telefon!

Tekfen Hep İstanbul telefon numarasına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Daire fiyatlarının 193 bin liradan başladığı Hep İstanbul projesindeki dairelerin alanları 70 metrekare ile 179 metrekare arasında değişiyor...

Hep İstanbul iletişim!

Hep İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 8 437 olarak belirlendi. Yüzde 5 peşinatla konut sahibi olma imkanı sunulan Hep İstanbul projesinde teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor...

Hep İstanbul'da 193 bin liraya! 31 Aralık son gün!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul geliştirme şirketlerinden Tekfen Emlak Geliştirme, 30 Ekim 2014’te lansmanını gerçekleştirdiği İstanbul’daki yeni projesi HEP İstanbul’da ikinci etap satışlarını başlattı. 31 Aralık son gün...

Hep İstanbul Esenyurt ödeme planı!

Hep İstanbul Esenyurt ödeme planı haberimizin içerisinde yer alıyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor...

hep istanbul telefon numarası Haberi

hep istanbul telefon numarası

HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.


Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen HEP İstanbul “Hayatımın Evi Projesi”nde inşaat süreci hızla ilerlerken, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” kampanyası başladı. HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler, ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.


Fiyatlar 288 bin TL’den, taksitler 3.200 TL’den başlıyor...

288 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 200 TL aylık taksit ödeyecek. Teslimde ise 69 bin 120 TL peşinatını ödeyerek HEP İstanbul’dan ev sahibi olabilecek.


Tekfen Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilen ve satışların yüzde 60’ının tamamlandığı...