28 / 03 / 2024

HEP İstanbul'da taksitler 3 bin 200 TL’den başlıyor!

HEP İstanbul'da taksitler 3 bin 200 TL’den başlıyor!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

Tekfen Emlak Geliştirme, İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği HEP İstanbul projesinden ev sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor.



HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.


Tekfen Emlak Geliştirme tarafından hayata geçirilen  Hep İstanbul  “Hayatımın Evi Projesi”nde inşaat süreci hızla ilerlerken, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” kampanyası başladı. HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler, ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.


Fiyatlar 288 bin TL’den, taksitler 3.200 TL’den başlıyor...

288 bin TL değerindeki 1+1 dairelere sahip olmak isteyenler yüzde 75 banka kredisi kullanarak teslime kadar sadece 3 bin 200 TL aylık taksit ödeyecek. Teslimde ise 69 bin 120 TL peşinatını ödeyerek HEP İstanbul’dan ev sahibi olabilecek.


Tekfen Emlak Geliştirme güvencesiyle hayata geçirilen ve satışların yüzde 60’ının tamamlandığı HEP İstanbul’dan ev sahibi olmak isteyenler için “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” kampanyası, avantajlı satış fiyatları da sunuyor.


HEP İstanbul’da 1+1 daireler 288 bin TL’den, 2+1 daireler 407 bin 400 TL’den ve 3+1 daireler ise 496 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Kampanya kapsamında fiyatlar 31 Aralık 2015 tarihine kadar geçerli olacak. 11 blokta toplam 1.424 daireden oluşan projede 2017 yılı Nisan ayında yaşamın başlaması planlanıyor.


HEP İstanbul da taksitler 3 bin 200 TL’den başlıyor!


HEP İstanbul da taksitler 3 bin 200 TL’den başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme Hakkında:

Tekfen Emlak Geliştirme; kalite, güvenilirlik çevre hassasiyeti ve fonksiyonellik olarak belirlediği marka değerlerini özgün çizgisiyle birleştirerek uluslararası standartlarda gayrimenkul projeleri geliştiriyor. Tasarıma büyük önem veren ve daima en iyi mimarlarla çalışan  Tekfen Emlak Geliştirme  için, yüksek müşteri memnuniyeti kadar, çevreye yönelik sorumluluklar da önem taşıyor. Doğru seçilmiş lokasyonlarda konsept, kalite ve tasarımıyla öne çıkan projeler yaratmayı ayrıştırıcı bir unsur olarak değerlendiren Tekfen Emlak Geliştirme Grubu’nun 2000 yılından bugüne kadar imza attığı Akmerkez, Taksim Residences, Tekfen Tower, Tekfen Yalıkavak Evleri, Bodrum Müşkülüm Çiftliği, Levent Ofis, Kağıthane OfisPark ve Tekfen Bomonti Apartmanları projeleri bu yaklaşımın temsilcisi olarak öne çıkmaktadır. Tekfen Emlak Geliştirme, inşaatı devam eden HEP İstanbul Projesi’nde de bulunduğu çevreye değer katan, sürdürülebilir ve kaliteli yeni yaşam projeleri üretme anlayışını devam ettiriyor.



Hep İstanbul satış ofisi

Telefon: 444 8 437

Hep İstanbul hakkında detaylı bilgi için tıklayın


HEP İstanbul da taksitler 3 bin 200 TL’den başlıyor!


HEP İstanbul da taksitler 3 bin 200 TL’den başlıyor!


projeye sor



Geri Dön