26 / 04 / 2024

Yakapark'ta metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor!

Yakapark'ta metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor!

YG İnşaat imzası ile Kartal'da metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Projede, dairelerin fiyatı peşinde 325 bin 200 TL'den başlıyor....



Konut fiyatlarının giderek yükseldiği günümüzde artan arsa fiyatları nedeniyle orta sınıfa hitap eden proje bulmakta güçlük çekiliyor. YG İnşaat, sektörde bu ezberi bozarak Kartal'da metrekare fiyatı 3 bin 800 TL'den başlayan çevre dostu Yakapark projesini üretiyor. Çevreci bir proje olan Yakapark'ta banyo, mutfak ve lavabolarda kullanılan suların arıtılmasına olanak veren gri su sistemi uygulanacak. Banyo ve mutfakta kullanılan su arıtılarak depolanacak ve peyzaj alanını sulamak için kullanılabilecek.

Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre, bahçe aydınlatmasında da güneş enerjisinden faydalanmak mümkün olacak. Böylece konut alıcısının cebinden çıkacak aidat bedeli de azalacak. Proje, yaklaşık 6 bin 300 metrekare arazi üzerinde, ikisi 12'şerve biri 16 katlı olmak üzere üç blokta, büyüklükleri 86 ila 298 metrekare arasında değişen 166 konuttan meydana geliyor. Lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satışa çıkarılan projede, dairelerin fiyatı peşin 325 bin 200 TL'den başlıyor.

YG inşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Gülhan, Yakapark'ı toplam 60 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirdiklerini söylüyor. Gülhan, projede banka kredisiyle yüzde 25 peşin 120 ay vadeli taksit imkanından yararlanmanın mümkün olduğunu belirtiyor. Yavuz Gülhan, "Şirket bünyesinde yüzde 30 peşin 60 ay vade farksız fırsat sunarken, peşin ödemelerde yüzde 10 indirim, kişiye özel ödeme kolaylıkları da sağlıyoruz. Hafriyatın bittiği ve fore kazıkların çakıldığı projemizi, 2019 yılının ekim ayında teslim etmeyi planlıyoruz" diyor.

1980 yılında Gülhan Kereste ve inşaat adıyla kurulan şirket halihazırda Türkiye'nin kereste ve mobilya alanında köklü ve öncü şirketlerinden biri. Şirket, 30 binden fazla konutun ahşap bölümünü de yapmış durumda.


 


Geri Dön