24 / 04 / 2024

Highlife Tower nerede

Highlife Tower nerede

İzmir Bayraklı 'da inşa edilecek olan Highlife Tower 'ın temeli 2014 yılı içinde atılacak. 358 metre yüksekliğe sahip olacak olan proje Avrupa 'nın en yüksek binası ünvanını taşıyacak..

View Tower evleri nerede? View Tower teslimler ne zaman?

Tekgül Yapı tarafından hayata geçirilen View Tower projesinde satışlar devam ediyor. View Tower konut projesi hakkında tüm detaylar belli oldu. İşte View Tower projesine ilişkin tüm detaylar...

Doğan Tower nerede?

Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Doğan Tower nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Adozer Maslak Tower nerede?

Adozer Tower projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Adozer Tower  projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Skyline Tower nerede?

Skyline Tower nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 4+1 konut tipleri bulunuyor.

Biva Tower nerede?

Biva Tower projesi Türkiye'nin en yüksek çelik yapılı binası olarak yükseliyor. Peki Biva Tower nerede? İşte detaylar...

Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

7 bin 428 metrekare alanda yükselen Nidya Tower projesi 228 rezidans, 150 ofis ve 20 ticari birimden oluşuyor. Peki Güray İnşaat Nidya Tower nerede?

Bilim Tower Evleri nerede?

Bilim Yatırım imzası taşıyan Bilim Tower projesi, 136 daire ve 6 dükkandan oluşuyor. Peki, Bilim Tower Evleri nerede?

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Tower Konutları 44 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede satılık daire fiyatları 229 bin TL'den başlıyor. Peki Esenyurt Aris Grand Tower nerede?

Aris Grand Beylikdüzü nerede?

Aris Grand Tower'da teslimlerin Mayıs 2018 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor. Projede 36 ay vade farksız taksit avantajı ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aris Grand Beylikdüzü nerede?

İstanbul Tower Levent nerede?

Metal Yapı Konut ve Yeşil İnşaat tarafından hayata geçirilen İstanbul Tower Levent Rezidans 52 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. Peki İstanbul Tower Levent nerede?

İzmir Highlife Tower projesi için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin en uzun ikiz kuleleri Folkart Towers’ı İzmir’de inşa eden Folkart Yapı, şimdi de 375 metre uzunluğundaki Highlife projesi için kolları sıvadı.

NND 100 Tower Rezidans nerede?

37 bin 595 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen NND 100 Tower projesi Nanda Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki NND 100 Tower Rezidans nerede?

Highlife Tower nerede Haberi

Highlife Tower nerede



İzmir 'de  Folkart Narlıdere Evleri, Folkart Mavişehir, Folkart Towers, Folkart Paşa Limanı gibi prestijli konut projelerini yaşama geçiren Folkart Yapı Avrupa 'nın en yüksek binasını inşa etmeye hazırlanıyor.


Türkerler İnşaat 'ın Özelleştirme İdaresi 'nden satın aldığı Bayraklı şaraphane arazisinin yanında inşa edilecek olan Highlife Tower 75 katlı olarak tasarlandı.


Konut ve ofis alanlarının yer alacağı karma proje olarak hayata geçirilecek...