23 / 04 / 2024

Hilmi Işıkören başarı ve motivasyon semineri ne zaman

Hilmi Işıkören başarı ve motivasyon semineri ne zaman

İstanbul Aydın Üniversitesi' nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da gerçekleştirilecek...

ATEM Başkanı Akçam gayrimenkulde başarının yedi altın anahtarını sıraladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) emlak danışmanları için ‘Gayrimenkulde Başarının 7 Altın Anahtarı’ isimli eğitim programı düzenledi. Akçam emlak danışmanlarının mesleklerinde en iyisi olmaları için yapmaları gerekenleri sıraladı.

Kendi işini kurmak isteyenler için başarılı girişimci olmanın 10 adımı; Yol haritanızı belirleyin

Girişimcilik, birçok insan için özgürlük, bağımsızlık ve başarı anlamına gelir. Başarılı girişimciler, iş fikirlerini hayata geçirerek dünyada iz bırakırlar. Ancak, girişimcilik yolculuğu zorlu bir süreçtir. İşte, başarılı girişimci olmanın 10 adımı...

Başarı Teşvik Programı'nın detayları açıklandı! İlkokul, ortaokul, lise üniversite! Şartları karşılayan herkes alacak!

Başarı Teşvik Programı ile en az 4 yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarında örgün eğitim gören öğrencisi bulunan ihtiyaç sahibi hanelere, her sene eğitim süresi boyunca aylık 300 lira destek verileceği açıklandı.

Yılbaşı öncesi Kasım ayı büyük bekçi alımları başladı! İşte çarşı ve mahalle bekçi alımına dair detaylar!

Bekçi alımları büyük bir merakla takip ediliyor. Kasım ayının büyük bekçi alımları başladı. İşte detaylar!

Emlak sektörü nereye gidiyor? 

Hilmi Işıkören kaleme aldığı yazıda "Emlak piyasası nereye gidiyor?" sorusunu konu aldı. Bu soru günümüzde emlak profesyonelleri tarafından en çok aranan sorulardan birisi.

Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma eğitimi 23 Aralık'ta!

Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek, ‘Hızla Değişen Piyasalarda Pozisyon Alma’ eğitimini 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Kütahya Parmakören başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Parmakören projesinde yer alan konutlar için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

İkram Göktaş: 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladık!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, Vakıf Katılım’ın son 3 sene içerisinde 98 tertip halinde yaklaşık 22 milyar liralık kira sertifikası ihracını başarıyla tamamladığını söyledi.

Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)/Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı ve Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu yaptığı açıklamada "Türk inşaat sektörü, Güney Afrika'da çok başarılı işler çıkarabilir" dedi.

Hilmi Işıkören'den 'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi!

'Emlakta Alıcılar Nasıl İkna Olur' eğitimi konu uzmanı Hilmi Işıkören’in online canlı anlatımıyla 12 Mart 2020 tarihinde Online Emlak Akademi'de...

Emlak eğitimleri almanın en kolay yolu açıldı!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek tam 8 yıl sonra yine bir Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademi’sini açtı...

Türkiye’nin ilk Online Emlak Akademisi kuruldu!

Işıkören Danışmanlık kurucu ortakları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek 2012 Şubat ayında Türkiye’nin ilk online emlak seminerlerini düzenlemesinin ardından 8 yıl sonra 2020 Şubat ayında Türkiye’nin ilk ‘Online Emlak Akademisi'ni kurdu.

Hilmi Işıkören başarı ve motivasyon semineri ne zaman Haberi

Hilmi Işıkören başarı ve motivasyon semineri ne zaman


96 ülkeden binlerce kişinin yazılarını takip ettiği Hilmi Işıkören'in başarı ve motivasyon üzerine ilham veren konuşmaları ile vereceği semineri 10 Mayıs 2014 tarihinde düzenleniyor.


İstanbul Aydın Üniversitesi'nde dinleyicileri ile buluşacak olan Hilmi Işıkören'in ''Başarı ve Motivasyon Semineri'', 14.00-16.00 saatleri arasında Florya Yerleşkesi Mavi Salon'da...