20 / 04 / 2024

hilton otel yönetimi

hilton otel yönetimi

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devir eden yeni anlaşmalarını duyurdu. Anlaşmaya göre, Bodrum’daki üç otelin yönetimini Hilton -üstlenecek.

Doğan Grubu otel yönetimini Hilton’a emanet etti!

Doğan Grubu’nun Bodrum’daki üç otelinin yönetimini Hilton üstlenecek. Türkiye’nin ilk LXR Hotels & Resorts tesisi olan LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıktı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş.'nin sermayesinin 50 bin  TL'den 2 milyon TL'ye artırım işlemleri bugün tescil edilmek suretiyle tamamlandı...

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesi 2 milyon TL'ye çıkıyor!

Yeni Gimat GYO'nun bağlı ortaklığı Sinerji AVM ve Otel Yönetimi'nin sermayesinin 50 bin TL'den 2 milyon TL'ye artırımına iştirak edilmesine karar verildi...

Yeni Gimat GYO'dan Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi şirketi geliyor!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı otel ve gayrimenkul işletmeciliği yapmak amacıyla Sinerji Otel ve Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. unvanlı şirket kuruyor...

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Çanakkale Hilton Otel Ekim'e yetişecek mi?

Çanakkale'de yapımına 2 yıl önce başlanılan Çanakkale Hilton Otel'de çalışmalar hızlandı. Otelin Ekim'e yetiştirilmesi planlanıyor.

GYODER Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim'de!

Bilgi Eğitim - GYODER Akademi işbirliği ile Turizm Yatırımlarında Konsept Geliştirme, Fizibilite Ve Otel Açılış Süreç Yönetimi Sertifika Programı 15 Ekim ile 12 Kasım 2016 tarihleri arasındaki her Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

İskenderun Hilton Otel yıl sonunda hizmete girecek!

İskenderun'a kazandırılacak olan 5 yıldızlı Hilton Otel projesinin tamamlanması için geri sayım başladı. Yıl sonunda hizmete girecek otel 120 milyon dolara mal olacak.

Hilton Antakya Müze Otel'in inşaatı Hilton Yönetimi tarafından takip ediliyor!

Yapım çalışmaları noktasında dikkatleri üzerinde toplamayı sürdüren, Hilton Antakya Müze Otel'in devam eden inşaat süreci, Hilton Yönetimi tarafından da yakından takip ediliyor.

Bolu Hilton Otel inşaatında iskele çöktü!

Paşaköyü Mahallesi’nde yapımına devam edilen Hilton Otel inşaatında iskele çöktü. Olayda bir işçi yaralandı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

hilton otel yönetimi Haberi

hilton otel yönetimi

Hilton ve Doğan Grubu, stratejik iş ortaklıkları kapsamında, Doğan Grubu’na ait otellerin yönetimini Hilton’a devreden yeni anlaşmalarını açıkladı. Anlaşma kapsamında Susona Bodrum, LXR Hotels & Resorts, DoubleTree by Hilton Bodrum Işıl Club Resort ve DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista otellerinin yönetimini Hilton gerçekleştirecek. Konu hakkında yapılan açıklamada paralel, LXR Susona Bodrum da misafirlerini ağırlamaya başladı. Bodrum’daki otellerin yenilenme çalışmalarının tamamlanmasıyla beraber Doğan Grubu portföyünde yer alan 2 otel daha DoubleTree by Hilton markasıyla faaliyet gösterecek.

“Anlaşma ilişkilerimizi daha da güçlendirdi”

Gerçekleştirdikleri anlaşmanın Hilton’un Doğan Grubu ile yıllarboyunca süren ilişkilerini daha da güçlendireceğinden bahseden Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, "Bu üç harika oteli Hilton'un yönetimi altına almak bizim için büyük önem taşıyor. Bodrum sürekli gelişen bir destinasyon. Bundan sonra Bodrum’u ziyaret...