25 / 04 / 2024

Hiper Gayrimenkul dubai satış

Hiper Gayrimenkul dubai satış

Haramidere’de Future Park projesini hayata geçiren Hiper Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, konutların büyük çoğunluğunu yabancılara sattıklarını ifade ederek Dubai’den mutlu ayrıldıklarını söyledi.

Lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı Dubai ve Manila çekiyor!

Dünya genelinde lüks konutların fiyatları geçtiğimiz yıl yüzde 3 ,1'lik bir artış yaşarken, Dubai ve Manila lüks gayrimenkul fiyatlarındaki artışta başı çekti...

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai Properties Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgüür Kaya tarafından kuruldu.

Dubai'de gayrimenkul fiyatları arttı mı?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Ussal Şahbaz bugünkü köşesinde Dubai'deki gayrimenkul sektörünü ve fiyatları kaleme aldı. İşte Ussal Şahbaz'ın 'Dubai bölgesel merkez olurken İstanbul neden olamadı?' başlıklı yazısı...

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hiper Avm Gayrimenkul İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çakır ve Ömer Kılınç ortaklığında kuruldu.

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dubai İnvestment Gayrimenkul Turizm Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M. T. Mohammed Saeed tarafından kuruldu. 

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Dubai Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Khalıl Alibrahim ve Ahmad Feras Nahas ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hiper Gayrimenkul satış yöneticisi ve satış uzmanı arıyor!

Hiper Organizasyon İnşaat Sanayi Ananonim Şirketi kendi bünyesinde oluşturacağı satış organizasyonu için satış yönetmeni/yöneticisi ile satış uzmanı arıyor.

İşte Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajları!

Bosphorus Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Ajansı CEO’su Matt Jarar ve MAG Property Development CEO’su Talal M. AlGaddah Dubai'de gayrimenkul yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı.

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan'da!

IPS Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı, Türk gayrimenkul projelerini Arap yatırımcılar ile buluşturacak.Fuar 02-04 Nisan 2017 tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Hiper Gayrimenkul, Bahreyn’de yabancı yatırımcılarla buluştu!

Bu sene 4.'sü gerçekleştirilecek olan Bahreyn'in tek uluslararası gayrimenkul fuarı Gulf Property Show’da Futurepark otel, konut ve AVM bölümlerinden oluşan karma projesi için talep topladı

Hiper Gayrimenkul Arap yatırımcıları ağırladı!

Haramidere Parklar Mevkii’nde hataya geçirdiği Futurepark Projesi ile Arap yatırımcıların beğenisini toplayan Hiper Gayrimenkul, Ceylan Intercontinental Otel’de gerçekleştirilen Sürdürülebilir Vakıflar Forumu’nda Arap yatırımcıları ağırladı.

İstanbul’da gayrimenkul fiyatları her yıl yüzde 25-30 arası artıyor!

Hiper Gayrimenkul'ün patronu Genç, "Her yıl İstanbul’da fiyatlarda yüzde 25-30 arası bir artış var. İstanbul’un taşı toprağı altın diye bir laf vardı, gerçekten de öyle... " diyor.

Ruslar, Dubai'den 700 milyon dolarlık gayrimenkul aldı!

Dubai Toprak Departmanı, 1365 Rus vatandaşının geçen yıl Dubai'de en az 700 milyon dolarlık gayrimenkul satın aldığını açıkladı. Hintliler de Dubai'deki en aktif yatırımcılar...

Hiper Gayrimenkul dubai satış Haberi

Hiper Gayrimenkul dubai satış

Dubai’de beklentinin üzerinde bir yoğunlukla karşılaştıklarını belirten Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç satış hedeflerine ulaştıklarını belirterek “Fuar süresince 15 otel odasının satışını gerçekleştirdik. Otelimiz şu an için yüzde 40 oranında doluluğa ulaştı. Konut bölümünde ise 20 adet satış gerçekleştirdik, elimizde yüzde 20’lik konut stoğu kaldı” dedi.


Star