19 / 04 / 2024

hızırbey

hızırbey

Sevgili Yapı 2013 yılı içerisinde Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında yapacağı projesi için olumlu görüşmelerine devam ediyor

Isparta Eğirdir'deki Hızırbey Camisi tarihe meydan okuyor!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 1200'lü yıllarda yapılan Hızırbey Camisi, tarihi, ahşap işçiliği ve altından yol geçen, sur üzerindeki minaresiyle ilgi çekiyor.

Tarsus'ta kentsel dönüşüm hız kazandı!

‘Birlikte Yönetiyoruz’ sloganıyla hareket eden Mersin’in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, kurum ve kuruluşlarla toplantı yaptı. Kentsel dönüşümle ilgili çalışmalara hız verdiklerini söyleyen Can, "İsmetpaşa'yla ilgili dönüşüm düşüncemiz var." dedi

Türkiye, üçüncü nükleer santral için yer tespit çalışmalarına hız verdi!

İlk iki nükleer santralle ilgili süreçleri devam ettiren Türkiye, üçüncü santral için de yer tespit çalışmalarına hız verdi. Marmara'ya inşa edilmesi beklenen santral için Amerikalı ve Çinli şirketler çalışmalara şimdiden başladı.

Hız yuvarları ile İstanbul-Ankara arası yarım saat olabilir!

Bildiğimiz gibi basınçsız tren ya da basıncı alınmış tüp aksamlı tren olarak da bilinen hız yuvarları, saatte 1300 kilometre hıza ulaşabiliyor. Türkiye'ye geldiğini düşünürsek İstanbul – Ankara arası yaklaşık yarım saat olacak.

Hızır Demir kimdir?

KC GROUP'un Yönetim Kurulu Başkanı Hızır Demir kimdir? Hızır Demir, inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Bugüne kadar hangi firmalarda hizmet verdi? İşte Hızır Demir..

Konya Çumra Şehir Meydanı projesi çalışmaları hız kazandı!

Konya’nın Çumra İlçe Belediyesi tarafından ilçe merkezinde “Şehir Meydanı” oluşturma projesi kapsamında paydaşlarla yapılan toplantı ve alınan kararla çalışmalar hız kazandı.

Osmangazi Belediyesi'nde yatırım çalışmaları hız kazanacak!

Yılın ilk olağan meclis toplantısını büyük bir katılım ile gerçekleştiren Osmangazi Belediye Meclisi, modern bir şehir inşa etmek adına çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini açıkladı.

TOKİ kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı!

TOKİ, kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Başkan Turan, hedeflerinin 2023 yılına kadar 6.5 milyon konut dönüştürmek olduğunu açıkladı.

Eski binalarda kentsel dönüşüm hız kesti!

Eski binalarda yer döşemesi olarak kullanılan ‘marley’ler kentsel dönüşümün hızını frenledi. Asbestli içeriği nedeniyle insan sağlığına zararlı olan marleylerin söküm işinde 3-5 firma yetkilendirilince müteahhitler yıkım için sıraya girdi

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Konutta stok artış hızı yarı yarıya azaldı!

Konut stoku büyümeye devam ediyor. Bu yılın ilk dokuz ayında konut stoku 94 bin daha artmış durumda ama artışın hızı çok büyük ölçüde kesildi.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

hızırbey Haberi

hızırbey


Sevgili Yapı 2013 yılı içerisinde Fikirtepe Kentsel Dönüşüm kapsamında yapacağı projesi için olumlu görüşmelerine devam ediyor. Fikirtepe Kentsel Dönüşüm'de en büyük paya sahip firma 3 projeye imza atmaya hazırlanıyor. 


1- Erdemler Projesi: Firmanın bu projesi toplam 16.547 metrekarelik alan üzerinde konumlanmış ve yüzde 65'inin imzası da alınmış durumda. 


2- Hızırbey Projesi: 28 bin metrekarelik alan üzerindeki projede yüzde 95'lik imza oranı sağlandı. 


3- Çömlekçi Çukuru: Ruhsat aşamasında olan projede 10 bin 35 metrekarelik alan bulunuyor. 


Konut ve ticari imarlı düşünülen kentsel dönüşüm projeleri sosyal ve kültürel alanlardan meydana geliyor. 1+1'den penthouse'a kadar farklı tipte konutların bulunduğu projede konutların alanları 50 ile 400 metrekare arasında değişiyor.  Sevgili Yapı'nın kentsel dönüşüm kapsamında yaptığı Fikirtepe Kentsel Dönüşüm projesinin Haziran ayında başlanması planlanıyor. 


Sevgili Yapı'nın ayrıca; Fikirtepe Bölgesi'nde...