24 / 04 / 2024

home life teslim

home life teslim

Home Life Kurtköy projesinde satışlar sürüyor. Minimum daire fiyatı 123 bin lira!

Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi!

9 blok şeklinde yükselen Esenyurt Onur Park Life projesi 718 daire ve 231 dükkandan meydana geliyor. Esenyurt Onur Park Life teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Folkart Yapı imzasını taşıyan Liva Home projesi 169 konut ve 24 işyerinden oluşuyor. Projede peşin alımlara yüzde 15 indirim sağlanıyor. Liva Home Uzundere teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor.

Liva Home Uzundere teslim tarihi!

Liva Home Uzundere teslim tarihi Temmuz 2018 yılı olarak belirtiliyor. Liva Home'da fiyatlar 222 bin TL'den başlıyor...

Uzundere Liva Home Konutları teslim bilgisi!

Liva Home Konutları, Folkart yapı imzasıyla İzmir Uzundere'de yükseliyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor...

Sancaktepe Celestia Life teslim tarihi!

Sancaktepe Celestia Life Evleri projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 513 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

İzmir Doğa Park Life teslim tarihi!

Koç İnşaat'ın projesi Doğa Park Life, önümüzdeki Eylül ayının sonunda satışa çıkarılacak. İzmir'de yükselen Doğa Park Life projesi 42 lüks daireden oluşuyor...

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi!

Kurtköy KorkmazKaya Life teslim tarihi 2016 yılı sonu olarak belirtiliyor. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Teknopark'a 1 kilometre yakınlıkta inşa ediliyor.

Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi!

Toplam 502 adet daireden meydana gelen Nurol GYO Nurol Life projesi Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.Nurol GYO Nurol Life teslim tarihi 2017 yılının Nisan ayı olarak belirlendi.

Bornova Folkart Life teslim tarihi!

Bornova Folkart Life teslim tarihi 2017 yılının Haziran ayı olarak belirlendi. İzmir Folkart Life Bornova ‘da stüdyo dairelerin fiyatları 185 bin TL’den başlangıç gösteriyor.

Folkart Yapı Folkart Life teslim tarihi!

Folkart Yapı Folkart Life teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. 828 adet konutun yer aldığı Folkart Yapı Folkart Life projesinde ön talep süreci devam ediyor.

Bornova Folkart Life ne zaman teslim?

İzmir’de hayata geçirilen ve lansman tarihi 12 Mayıs olarak belirlenen Folkart Life Bornova projesi Folkart Yapı imzası taşıyor. Peki Bornova Folkart Life ne zaman teslim edilecek?

Folkart Life İzmir ne zaman teslim?

İzmir İl'i Bornova ilçesinde yükselen projede lansmanı 12 Mayıs Salı günü yapılacak. Projede toplam 828 adet daire bulunuyor. Peki Folkart Life İzmir ne zaman teslim?

İzmir Folkart Life teslim tarihi!

Toplam 828 adet daireden meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. İzmir Folkart Life teslim tarihi 2017 yılı Haziran ayında yapılması planlandı.

home life teslim Haberi

home life teslim

Home Life projesi Kurtköy’de, Home Group tarafından yaşama geçiriliyor. İki bloktan meydana gelen projede blokların birinde inşaat tamamlandı. Ancak teslimler için tüm projenin tamamlanması bekleniyor. Sonbahar aylarında teslimlerin yapılacağı öngörülüyor.


Home Life projesinde fiyatlar 123 bin liradan başlıyor ve 166 bin liraya kadar yükseliyor. Projede satışı süren son 6 daire kaldı. 


106 konuttan meydana gelen Home Life projesinde iki konut bloğunun yanı sıra bir de alışveriş merkezi yer alıyor. Projede 70 ila 80 metrekarelik 1 oda 1 salon, 90 metrekarelik 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Banka kredisiyle ödeme alternatifi sunulan Home Life projesinde yüzme havuzu, fitness merkezi, spor tesisleri, güvenlik, oyun alanları bulunuyor. Toplam alanı 7.500 metrekare olan projede ticari alan ise 1600 metrekare.


0216 702 11 07