25 / 04 / 2024

Hometown Şile eyfel yapı

Hometown Şile eyfel yapı

Kısa bir süre önce Eyfel Yapı’nın Şile Meşrutiyet Köyü’nde doğa içerisinde satın aldığı arsada geliştirdiği proje hızlı ve büyük talep aldı. Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı...

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Kule İnşaat Otomotiv Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Altintaş tarafından kuruldu.

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hometown Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Sufıan Alahmad tarafından kuruldu.

Eyfel Kulesi 300 milyon avro ile yenilenecek!

Başkent Paris'in sembollerinden Eyfel Kulesi'nin güvenliği ve bakımı için 300 milyon avro ayrılacak.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Cengiz İnce ve Cafer Yıldız ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Sancaktepe, Abdurrahmangazi Mahallesi, Sevenler Caddesi'nde kuruldu.

Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Eyfel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi, Köksal Damlıca tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Nisan'da Esenyurt, Akevler Mahallesi, 1076 Sokak, Crown Tower 'da kuruldu.

Home Town Şile'de teras katı daireler 149 bin TL'ye!

Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 18 ay sonra yapılması planlanıyor. Konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrılan Home Town Şile'de 49 bin TL peşinatla daire sahibi olunuyor.

Home Town Şile'de 2 sene faizsiz ödemelerle!

3 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor. Teras katı ve bahçe katı dairelerin yer aldığı Home Town Şile'de Eyfel Yapı imzası bulunuyor.

Eyfel Yapı Home Town Şile'de 24 ay 0 faizle!

Teslimlerin 18 ay sonra gerçekleşmesi planlanan proje Eyfel Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 3 bin metrekare alan üzerinde yayılan Home Town Şile projesinde konutlara 2 bin 500 metrekare alan ayrıldı.

Home Town Şile'de bahçe kat daireler 169 bin TL'ye!

3 bin metrekare inşaat alanına sahip Home Town Şile'de projesi Eyfel Yapı tarafından Şile'de hayata geçiriliyor. Proje konum olarak Şile'de yer alan Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Home Town Şile'de 149 bin TL'ye teras katı daireler!

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi İstanbul Şile'de yer alan Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yükseliyor. Proje 48 det villadan oluşuyor.

Şile Hometown villalarında 24 ay 0 faizle!

Eyfel Yapı tarafından inşa edilen Home Town Şile projesi toplamda 48 villadan meydana geliyor. 3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip projede daire alanları 64 metrekareden başlıyor.

Şile Hometown villaları 49 bin TL peşinatla!0 faiz!

Eyfel Yapı tarafından hayat geçirilen Hometown projesi Şile'de yükseliyor. Projede toplam 48 villa yer alıyor. Şile Hometown villaları 64 metrekareden meydana geliyor.

Hometown Şile eyfel yapı Haberi

Hometown Şile eyfel yapı

İstanbul’un içerisinde modern bir köy hayatı konseptini sunan proje, Şile ‘nin en güzel ve en yeşil köylerinden biri olan Meşrutiyet köyünde yer alıyor. Şile’nin hemen girişinde ve Işık Üniversitesinin karşısında orman içerisinde konumlanan Hometown Şile,denize 3 dakika yakınlıkta olması ve  İstanbul Altunizade’ye 35 dakika mesafede bulunması sebebiyle ev sahiplerine büyük bir avantaj sağlıyor.


’’Hometown Şile’’ projesinde yer alan çiftlik, açık yüzme havuzu, hobi bahçeleri, ahşap çocuk köyü, zen göletleri, Fotoğrafçılık Kulübü, Şömine Başı Kütüphane, Resim Atölyesi, sinema ve Dvd kulübü, satranç köşesi, cafe&restoran ve barbekü alanlarıyla doğa içerisinde sosyal bir yaşam vaad ediyor. Eyfel Yapı, zengin aktivite ve eğlence alanlarını proje içerisinde konumlandırarak villa ev sahipleri için sıradan bir konut projesi olmaktan çok huzur bulacakları, stresten uzak, sosyal bir yaşam...