26 / 04 / 2024

Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı! 119 bin TL'ye 2+1 villa!

Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı! 119 bin TL'ye 2+1 villa!

Firma: Eyfel Yapı

Proje: Hometown Şile

Kısa bir süre önce Eyfel Yapı’nın Şile Meşrutiyet Köyü’nde doğa içerisinde satın aldığı arsada geliştirdiği proje hızlı ve büyük talep aldı. Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı...



İstanbul’un içerisinde modern bir köy hayatı konseptini sunan proje, Şile ‘nin en güzel ve en yeşil köylerinden biri olan Meşrutiyet köyünde yer alıyor. Şile’nin hemen girişinde ve Işık Üniversitesinin karşısında orman içerisinde konumlanan Hometown Şile,denize 3 dakika yakınlıkta olması ve  İstanbul Altunizade’ye 35 dakika mesafede bulunması sebebiyle ev sahiplerine büyük bir avantaj sağlıyor.


’’Hometown Şile’’ projesinde yer alan çiftlik, açık yüzme havuzu, hobi bahçeleri, ahşap çocuk köyü, zen göletleri, Fotoğrafçılık Kulübü, Şömine Başı Kütüphane, Resim Atölyesi, sinema ve Dvd kulübü, satranç köşesi, cafe&restoran ve barbekü alanlarıyla doğa içerisinde sosyal bir yaşam vaad ediyor. Eyfel Yapı, zengin aktivite ve eğlence alanlarını proje içerisinde konumlandırarak villa ev sahipleri için sıradan bir konut projesi olmaktan çok huzur bulacakları, stresten uzak, sosyal bir yaşam alanı haline getiriyor. 


’’Hometown Şile’’ projesinde lansmana özel ve sınırlı sayıda 63 m2 lik 2+1 Villa evler 119.000 TL fiyatla satılıyor. Proje Aralık 2015 tarihinde teslim edilecek. 


Kağıthane Merkez Ofis

Turin İş Merkezi 95.Blok Yahya Kemal Mahallesi Sanayi Cad. 34406

Kağıthane


Tel: 0212 294 04 65 (pbx)

Web: www.hometownsile.com


projeye sor



Geri Dön