19 / 04 / 2024

Hometown Şile satışları

Hometown Şile satışları

İstanbul Anadolu Yakası Şile'de konumlandırılan Hometown Şile'de sadeec 2+1 villalar yer alıyor. Hometown Şile Evleri'nde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleştirilecek...

Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı! 119 bin TL'ye 2+1 villa!

Kısa bir süre önce Eyfel Yapı’nın Şile Meşrutiyet Köyü’nde doğa içerisinde satın aldığı arsada geliştirdiği proje hızlı ve büyük talep aldı. Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı...

Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı!

Yükselen konut fiyatlarının, sektörü istenmeyen bir seviyeye taşıdığına dikkat çeken Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır ''Konut satışlarının artması inşaat ve arsa maliyetleri ile kredi faizlerinin düşmesine bağlı'' dedi.

Konut alma umudunu yitirenler evini yeniledi, satışlar fırladı!

2022 yılında konut alma umudunu yitirenler evlerini yeniledi. Bu trendin etkisi ile satışlarını yüzde 80 yükselten Kalekim, 50’nci yılında planlarını yurtdışında da büyüme üzerine yapıyor. 

İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi: Araçlar gerçek değerlerine ulaşacak

İkinci el araçlarla ilgili yeni düzenlemelerin gelmesi hem satıcıları hem de vatandaşların yüzünü güldürdü. İkinci el araç satışlarındaki yeni düzenleme ile pandemi öncesi beklentisi oluşurken, fiyatların gerçek değerlerine ulaşması bekleniyor.

VillaBlu ile Büyükçekmece'ye 32 yeni villa geliyor! Ön satışlar başladı!

VillaBlu projesi, kentsel modernleşmenin öncü isimlerinden Mutlu İnşaat ile 32 aileye tek katlı villa yaşamı sunuyor. Ön satışlar başladı! Peki villalar kaç metrekare? VillaBlu Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare? İşte ayrıntılar...

Emlak Katılım’dan 0,76 oran ile lojman satışlarına finansman desteği!

Emlak Katılım, kamu lojman satışlarına özel finansman desteğine kaldığı yerden sürüyor. 120 ay vadeye kadar tüm vadelerde yüzde 0,76 oran ile konut finansmanı sağlayan Emlak Katılım, kamu lojmanı almak isteyenleri şubelerine katılabiliyor.

Konutta 3. seferberlik kampanyası ile satışlar artacak!

Ekonomiye katkı sunmak ve konut satışlarını canlandırmak amacıyla konutta üçüncü kampanya seferberliği başladı. Kampanya tüketiciye yüzde 25’e varan getiri sağlayacak.

Ön ödemeli konut satışları yönetmeliğinde değişiklik!

Maketten konut satışlarında yapılan düzenlemeler bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Ön ödemeli konut satışları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik ile birlikte yürürlüğe girdi..

Başakşehir 3. İstanbul'da 60 ay 0 faizli konut satışları başladı!

3. İstanbul’da ayrıcalıklı yaşama ve kazançlı yatırıma ulaşmak artık çok daha kolay. Düzenlenen kampanya ile 3. İstanbul’da 60 aya kadar vade farksız konut satışları başladı.

2016 yılında konut satışlarında rekor kırıldı!

Türkiye genelinde konut satışları 2016’da bir önceki yıla göre yüzde 4 artışla 1 milyon 341 bin 453’e ulaştı. Ev alımlarında 2016 yılında, İstanbul 232 bin 428 konut satışı ile ilk sırayı aldı.

Konut satışlarında müteahhidin hakları korumaya alındı!

Konutu iade eden tüketici parasını eski düzenlemede 90 günde geri alıyordu. Bu sürede 180 güne çıktı. Yeni düzenleme ile konut satışlarında müteahhidin hakları korumaya alındı.

KentPlus Yalova'da satışlar başladı!

OSMANGAZİ Köprüsü ile değeri artan Yalova’da 400 milyon dolar yatırımla inşa edilen KentPlus Yalova projesinde satışlar başladı.

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

Ordu'da konut satışları yüzde 5,3 düştü!

Doğu Karadeniz'de konut satışında yüzde 11 artış olduğu belirtildi ancak bu artış Ordu'ya yansımadı. Ordu'da konut satışları yüzde 5,3 oranında düşüş ile 735'e düştü.

Hometown Şile satışları Haberi

Hometown Şile satışları

İstanbul Anadolu Yakası Şile'de Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Hometown Şile 'köye dönüş' sloganı ile dikkat çekiyor. Hometown Şile'de 2+1 villalar 119 bin liradan başlıyor.


Toplamda 48 villadan meydana gelen Hometown Şile projesinde yer alan konutlar 63 metrekare olarak belirlendi.


Denize 3 dakika uzaklıkta inşa edilen proje, ormanın içinde yer alıyor. Proje, Işık Üniversitesi'nin hemen karşısında inşa ediliyor.


Projede; açık yüzme havuzu, hobi bahçeleri, ahşap çocuk köyü, zen göletleri, fotoğrafçılık kulübü, şömine başı ktüphane, resim atölyesi, sinema ve Dvd kulübü, satranç köşesi, cafe&restoran ve barbekü alanları ev daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


İstanbul Altunizade’ye 35 dakika mesafede yer alan Hometown Şile Evleri'ndeki villaların hepsi 2+1 olarak tasarlandı. Hometown Şile projesinde teslimler 2015 yılında gerçekleştirilecek.


Telefon: 0212 294 04 65

Web: www.hometownsile.com


Melek...