26 / 04 / 2024

Hometown Şile ulaşım

Hometown Şile ulaşım

2 oda 1 salon villa seçeneklerinden meydana gelen Hometown Şile projesi kapsamında faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor. Hometown Şile'de peşinatlar 49 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı! 119 bin TL'ye 2+1 villa!

Kısa bir süre önce Eyfel Yapı’nın Şile Meşrutiyet Köyü’nde doğa içerisinde satın aldığı arsada geliştirdiği proje hızlı ve büyük talep aldı. Hometown Şile'nin yüzde 40'ı bir haftada satıldı...

İBB'nin ulaşım yetkileri kısıtlanıyor mu?

Resmi Gazete’de açıklanan “Büyükşehir Belediyeleri Koordinasyon Merkezleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik” ile Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) üye sayısı artırıldı...

Ankara-İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresi 30 dakika kısalacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, Ankara ile İstanbul arasındaki YHT ile ulaşım süresinin yaklaşık 30 dakika kısalacağını müjdeledi...

Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım!

İstanbul Yeni Havalimanı bugün açılıyor. Peki Yeni havalimanına nasıl gidilir? İşte otobüs ve metro ile ulaşım...

Ulaşım sektörü bir araya geliyor!

Karayolu ulaşım sektörünün paydaşlarını bir araya getirmek ve projelerle ilgili bilgi paylaşımına aracı olmak amacıyla düzenlenen Karayolları Fuarı ile, Ulaşım sektörü bir araya gelecek.

Karadeniz ile Akdeniz arasına kesintisiz ulaşım!

Ulaştırma Bakanı Arslan, ülkenin kuzeyi ile güneyini Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu üzerinden 18 ulaşım koridoruyla birbirine bağlayacaklarını açıkladı. .

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

Sürat Hızlı Tren projesiyle ulaşım kolaylaşacak!

İstanbul- Ankara arasını 350 kilometre hızla 1.5 saate düşürecek 'Sürat Hızlı Tren' projesi, AK Parti'nin beyannamesinde yer aldı. Seçimlerden sonra hızlandırılacak proje ile ulaşım alanında yeni bir kapı daha aralanacak.

Vip Ulaşım Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vip Ulaşım Turizm Otelcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Hüsniye Akbulut tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan 2015 tarihinde Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi'nde kuruldu.

Emaar Toskana Orizzonte ulaşım!

Arıkan Yapı ve Emaar iş birliği ile hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi Başakşehir’de yükseliyor. Emaar Toskana Orizzonte ulaşım bilgilerine göre projenin Atatürk Havalimanı'na 21 kilometre uzaklıkta hayata geçirildiğini söylemek mümkün.

Kasaba Ömerli 3. Etap ulaşım bilgileri!

Kasaba Ömerli 3. Etap ulaşım bilgileri kapsamında Şile-Alemdağ Yolu'nun hemen yanında yükseliyor. Toplam 44 bin 080 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projede toplam 156 adet konut bulunuyor.

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım!

Göztepe Muhteşem Yeni Yüzyıl ulaşım bilgileri kapsamında proje Moda’ya 750 metre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toplam 9 ofisin de bulunduğu projede daireler 91 ile 204 metrekareden oluşuyor.

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri!

Söğütözü Elmar Towers ulaşım bilgileri kapsamında Kızılay'a 19 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Toplam 803 adet daireden oluşan Söğütözü Elmar Towers projesi 650 milyon TL yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

Hometown Şile ulaşım Haberi

Hometown Şile ulaşım


Eyfel Yapı tarafından hayata geçirilen Hometown projesi Şile'de hayata geçiriliyor. 


48 villadan meydana gelen Hometown Şile projesinde villa alanları 63 metrekareden meydana geliyor. 


Hometown Şile projesi kapsamında villa seçenekleri 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor. 


Hometown Şile projesinde peşinatlar 49 bin TL'den başlıyor. Projede ayrıca faizsiz vadelendirme seçenekleri uygulanıyor. 


Toplam yeşil alanı 5 bin metrekare olan Hometown Şile projesinin konut alanı da 2500 metrekare olarak belirlendi. 


3 bin metrekarelik inşaat alanına sahip proje Meşrutiyet Köyü'nde denize yaklaşık 3 dakikalık mesafede yer alıyor. 


7 bin metrekare arsa alanına sahip projede hobi bahçeleri, kütüphane, satranç köşesi, barbekü alanları, DVD kulübü, sinema alanları, oyun alanları, açık yüzme havuzu ve resim atölyesi yer alıyor. 


Hometown Şile iletişim bilgileri

Telefon: 0212 294 04 65

Web: