25 / 04 / 2024

Atakent Tema İstanbul ulaşım!

Atakent Tema İstanbul ulaşım!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Atakent Tema İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Tem Otoyolu güney yan yol üzerinde bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.



Atakent Tema İstanbul ulaşım bilgilerinden bahsetmeden önce projenin özelliklerine değinelim. Dairelerin alanları 68 ile 202 metrekare arasında değişen projede satışlar devam ediyor. 


Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında gerçekleşeceği Tema İstanbul Konutları İstanbul Halkalı Atakent'te inşa ediliyor. Proje 3 bin 531 tane daireden oluşuyor.


Halkalı Tema İstanbul Rezidans  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur  ortaklığında hayata geçiriliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor.


Tema İstanbul ödemeleri yüzde 25 peşinatta, kalan kısım için banka kredisi ile vade şeklinde yapılabiliyor. Projede konut fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


Küçükçekmece Tema İstanbul'un ortak kullanım alanları arasında; fitness center, otopark, tema park, sauna, spor alanları, güvenlik, yüzme havuzu bulunuyor. Proje 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Atakent Tema İstanbul ulaşım!

Atakent Tema İstanbul ulaşım!


Tema İstanbul Halkalı iletişim

Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön