26 / 04 / 2024

tema istanbul ne zaman teslim edilecek

tema istanbul ne zaman teslim edilecek

Halkalı Tema İstanbul satış fiyatları dairelerin cephe ve planlarına göre değişiyor. 61 blok halinde inşa edilen projede banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.

Tema İstanbul fiyat bilgileri!

3531 adet daireden meydana gelen Tema İstanbul Atakent projesi İstanbul Avrupa Yakası Halkalı’da inşa ediliyor. Tema İstanbul fiyat bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Atakent Tema İstanbul ulaşım!

Atakent Tema İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Tem Otoyolu güney yan yol üzerinde bulunuyor. Daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Tema İstanbul iletişim bilgileri!

Tema İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 970 00 00 olarak belirlendi. Tema İstanbul Atakent projesinde dairelerin teslimleri 2015 yılının Temmuz ayında gerçekleşecek.

Tema İstanbul fiyat!

Tema İstanbul fiyat listesi kapsamında dairelerin fiyatları 361 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Atakent projesi 3531 adet konuttan meydana geliyor. Tema İstanbul projesi Atakent’te inşa ediliyor.

Tema İstanbul ulaşım bilgileri!

Tema İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Halkalı-Atakent’te hayata geçiriliyor. Tema İstanbul Atakent projesi toplam 3531 konuttan meydana geliyor. Projede dairelerin fiyatları 361 bin TL'den başlıyor.

Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tema İstanbul'da satışa sunulan dairelerin fiyatları 300 bin TL'den başlıyor ve 1 milyon 39 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tema İstanbul Halkalı Evleri'nde 261 bin TL'ye 1+1!

Toplam 333 metrekarelik alanının konut bölümüne ayrıldığı Tema İstanbul Halkalı Evleri'nde satış süreci devam ediyor. Projede satışa sunulan dairelerin fiyatı 261 liradan başlayarak, değişiklik gösteriyor.

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 

Tema İstanbul 2 projesinden ev sahibi olmak isteyenlere şirket bünyesinde 9 aya varan vade ile ödeme fırsatı sunuluyor. Peki Tema İstanbul 2 projesi 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar?

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...

Tema İstanbul son durum!

Satışların devam ettiği Tema İstanbul'da son 50 daire kapsamında çeşitli fırsatlar sunuluyor. Peki Tema İstanbul son durum ne?

Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri!

Tema İstanbul Bahçe projesinde fiyatlar 509 bin TL'den başlıyor. Tema İstanbul Bahçe konut teslimleri ne zaman?

TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Toplam 500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen TEMA İstanbul Bahçe projesi 363 daireden oluşuyor. Peki TEMA İstanbul Bahçe ne zaman teslim?

Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları!

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. Tema İstanbul Bahçe ev fiyatları ne kadar?

Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Halkalı'da yer alan Tema İstanbul Bahçe projesinde satş süreci başladı. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Peki Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi ne kadardan başlıyor?

Tema İstanbul'da 2 bin 400 aileye konut teslimi yapıldı!

Tema İSTANBUL'da şu ana kadar satışlar %85’in üzerine çıktı. Tema İstanbul Genel Müdürü Mesut Arslan, "Belirli bir plan ve takvim dahilinde bugüne kadar toplam 2.400 aileye konutlarını teslim ettik” dedi.

Tema İstanbul'da anahtar teslimleri başladı!

Mesa- Artaş- Avrupa Konutları-Öztaş-Kantur-Akdaş Ortak Girişim Gurubu imzasıyla Küçükçekmece Atakent'te iki yılda inşa edilen 3.614 konutluk Tema istanbul projesinde anahtar teslimlerine başlandı.

Tema İstanbul teslimlere gün sayıyor!

Avrupa'nın en büyük, Türkiye'nin ilk master planlı özel sektör projesi Tema İSTANBUL, ilk etabı olan Konut Bölgesi'nde dahi kırdığı rekorlarla gayrimenkul sektörüne hem referans oluyor hemde moral veriyor.

Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim?

1,5 milyon metrekare arsa alan üzerinde yükselen Tema İstanbul Atakent Evleri’nde toplam 3531 adet daire yer alıyor. Peki Atakent Tema İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi!

Tema istanbul Halkalı fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin bu yıl Temmuz ayında yapılacağı projede 3 bin 531 adet daireye yer veriliyor.

Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

Tema İstanbul Halkalı'da 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Konut fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteren projede satışlar devam ediyor. Peki Tema İstanbul teslimleri ne zaman?

tema istanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

tema istanbul ne zaman teslim edilecek

Halkalı Tema İstanbul satış fiyatları konut tiğlerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyan proje 2 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Tema İstanbul Rezidans'ta 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Projede dairelerin alanları minimum 68 metrekare, maksimum 202 metrekareden oluşuyor. 


Atakent Tema İstanbul'da fitness center, otopark, tema park, sauna, güvenlik, yüzme havuzu, spor alanları gibi sosyal donatı alanları bulunuyor. Proje 61 bloktan meydana geliyor.


Yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabilen Tema İstanbul Evleri İstanbul Halkalı Atakent'te hayata geçiriliyor. Projede teslimler hemen gerçekleşiyor. 


Halkalı Tema İstanbul satış fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. Proje 1 milyon 550 metrekarelik arsa alanı üzerine yayılıyor. 


Tema İstanbul Halkalı...