25 / 04 / 2024

Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul Bahçe

Halkalı'da yer alan Tema İstanbul Bahçe projesinde satş süreci başladı. 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire tiplerinin yer aldığı projede fiyatlar metrekare birimi üzerinden hesaplanıyor. Peki Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi ne kadardan başlıyor?



Tema İstanbul projesinin ikinci etabı Bahçe bugün yapılan lansmanla satışa çıktı. 


Tema İstanbul Bahçe'de toplam 363 adet konut yer alıyor. Projedeki dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi

Tema İstanbul Bahçe projesinde satışa çıkarılan dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor. Daire büyüklükleri ise 79 metrekareden başlıyor ve 216 metrekareye kadar ulaşıyor. 


500 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Tema İstanbul Bahçe projesi 388 bin metrekare aresa alanına sahip. Aile odaklaı proje konseptinde tasarlanan projenin bu etabında yer alana Tema Worl eğlence parkıyla hem çocuklar hem de çocukluğunu yaşamak isteyenler eğlenme fırsatı bulabilecek. Tema Worl 2020 yılında faaliyete girecek. 


Tema İstanbul Bahçe'de  Bahçeşehir Koleji Tema İstanbul’daki kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi yer alacak. 

 

18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi!

 

http://www.temaistanbulbahce.com/
0212 970 0000


projeye sor



Geri Dön