16 / 04 / 2024

Tema İstanbul Bahçe satılık ev fiyatları!

Tema İstanbul Bahçe satılık ev fiyatları!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul Bahçe

Tema İstanbul Bahçe satılık ev fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor. Projedeki konutlar 2019 yılında teslim edilecek...



30 Haziran 2019 tarihinde konut teslimlerinin yapılması planlanan Tema İstanbul Bahçe projesi estetik mimarisi, geniş teras-balkonlu daireleri, yemyeşil bahçe manzaraları ile eşsiz bir yaşam alanı olarak yükseliyor. 


Tema İstanbul projesinin ikinci etabı olarak hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe projesi Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası taşıyor. Proje 500 milyon TL yatırım bedeline sahip. 
 
Tema İstanbul Bahçe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Tema İstanbul projesi toplam 363 daireden oluşuyor.
 
388 bin metrekare alanda yer verilen Tema World eğlence parkıyla hem çocuklar hem de çocukluğunu yaşamak isteyenler eğlenme fırsatı bulabilecek. Tema World 2020 yılında faaliyete girecek. 
 
Tema İstanbul Bahçe'de Bahçeşehir Koleji Tema İstanbul’daki kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi yer alacak. 
 
Tema İstanbul Bahçe satılık ev fiyatları! 

Tema İstanbul Bahçe projesinde satışa çıkarılan dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor. Projede daire büyüklükleri ise 79 metrekareden başlıyor ve 216 metrekareye kadar ulaşıyor. 
 

18 soruda Tema İstanbul Bahçe projesi!

 

Atakent Tema Bahçe satış ofisi!
0212 970 0000
http://www.temaistanbulbahce.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön