25 / 04 / 2024

Atakent Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Atakent Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul Bahçe

Tema İstanbul Bahçe projesi 500 milyon TL yatırım değerine sahip. Atakent Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 230 TL'den başlıyor...



Tema İstanbul Bahçe projesi toplam 363 daireden oluşuyor. Tema İstanbul Bahçe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 

500 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen Tema İstanbul Bahçe Evleri, Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur tarafından inşa ediliyor. “Bahçe” Etabı; estetik mimarisi, geniş teras-balkonlu daireleri, yemyeşil bahçe manzaraları ile eşsiz bir yaşam vadediyor. Atakent’in en gözde projesi olarak yükselecek.

Tema İstanbul projesinin ikinci etabı olarak yükselecek olan Tema İstanbul Bahçe projesinde 388 bin metrekare alanda yer verilen Tema World eğlence parkıyla hem çocuklar hem de çocukluğunu yaşamak isteyenler eğlenme fırsatı bulabilecek. Tema World 2020 yılında faaliyete girecek. 
 
Tema İstanbul Bahçe'de Bahçeşehir Koleji Tema İstanbul’daki kampüsünde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi yer alacak. 
 
Atakent Tema İstanbul Bahçe fiyat listesi!

Tema İstanbul Bahçe projesinde satışa çıkarılan dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 200 TL'den başlıyor. 30 Haziran 2019'da daire teslimleri yapılacak olan Tema İstanbul Bahçe projesinde daire büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor ve 216 metrekareye kadar ulaşıyor. 
 
Atakent Tema Bahçe satış ofisi!
0212 970 0000
http://www.temaistanbulbahce.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön