25 / 04 / 2024

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde Tema İstanbul’a altı ödül!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri’nde altı ödüle adını yazdırdı. İlk etabında yaşamın başladığı Tema İstanbul ile bugüne dek inşaat sektöründe birçok ilke imza atıldı...



Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde (European Property Awards-EPA) altı kategoride ödüle layık görüldü.

Forbes’te yer alan habere göre; Tema İstanbul Ortak Girişimi; inşası ve satışı devam eden etabı Tema İstanbul Bahçe ve Tema World ile Türkiye'nin En İyi Konutu, En İyi Karma Kullanım Projesi, En İyi Eğlence Parkı ve En İyi Eğlence Parkı Mimarisi ödüllerinin sahibi oldu. Ayrıca En İyi Konut dalında 5 Yıldız Ödülüne layık görülen Tema İstanbul Bahçe; Avrupa kıtasındaki benzer projelerle Avrupa'nın En İyi Konut Projesi yarışmasında Türkiye'yi temsil etmesi için jüri tarafından özel olarak davet edildi.

İki jüri özel ödülü birden

2014 yılında da En İyi Karma Kullanım Projesi ödülünü alan Tema İstanbul, ödüllerine yenilerini katmaya devam ediyor. Dört kategoride ödül alan Tema İstanbul, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri jürisi tarafından iki özel ödüle daha layık görüldü.

Tema İstanbul Genel Müdürü M. Aydın Ayçenk, “Tema İstanbul master planıyla, mimarisiyle, çevre dostu, sürdürülebilirlik ilkesiyle oluşturulmuş tasarımıyla, bölge geneliyle bütünleşmesi ve katma değer sağlamasıyla İstanbul’un gelişiminde örnek teşkil edecek nitelikte bir proje. Bu anlamda Türk inşaat sektörünün de dünyadaki sembol projesidir. Bugüne dek katıldığımız tüm uluslararası fuar ve tanıtım organizasyonlarında büyük ilgi gördük. Bu noktada gayrimenkul sektörünün en prestijli ödüllerinden EPA’dan ikisi jüri özel ödülü olmak üzere toplam altı ödüle adımızı yazdırmamız, bunun en büyük göstergesidir. Ülkemize böylesine değerli bir proje kazandırmaktan ve bu projeyle Avrupa’da ülkemizi temsil etmekten gurur duyuyoruz." dedi.

Tema İstanbul Bahçe’de fırsatlar sürüyor

İstanbul’un planlı gelişen bölgelerinden Atakent’te hayata geçirilen Tema İstanbul’un az katlı bloklardan oluşan konut ve eğlence parkı etabı Tema İstanbul Bahçe’de farklı tiplerde dairelerin satışı alternatif ödeme planlarıyla devam ediyor. Estetik mimarisi, geniş balkonlu daireleri, bahçe manzaraları ile daha fazlasını talep eden konut alıcılarına hitap eden Tema İstanbul Bahçe, bölgede ihtiyaç duyulan butik yaşamı akılcı çözümlerle sunuyor.

Büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen Tema İstanbul Bahçe etabında 1+1’den 4+1’e 363 daire yer alıyor. Aile odaklı konut projesi özelliğiyle markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Tema İstanbul, Tema İstanbul Bahçe etabında da en yaşanabilir proje niteliğini artırarak sürdürüyor.

Kanal İstanbul hattına komşu konumuyla değerini katlayan Tema İstanbul Bahçe, ayrıcalıklı yaşam imkânlarına ek olarak yüksek yatırım değerine de sahip. Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu, TEM bağlantı yollan, metro, hastaneler ve Yeni Havalimanı gibi dev projelerin çevrelendiği bölgede yer alan Tema İstanbul, konumunun yanı sıra donatılarıyla da yatırımcısına cazip fırsatlar sunuyor.

Yüksek standartlarda geliştirilen ve sektöründe referans olan Tema İstanbul, toplamda 1,5 milyon metrekare arsa alanı üzerine konumlanıyor. Konutlardan özel okullara, eğlence-bölge parkından alışveriş alanlarına kadar kapsamlı fonksiyonlarla bezenen projede konut yatırımcıları sadece ev sahibi olmakla kalmıyor, bu mega kompleksin bir parçası olma fırsatını da yakalıyor. 

 

https://www.temaistanbul.com/


Geri Dön