19 / 04 / 2024

Honda Civic ehev

Honda Civic ehev

Yeni Honda Civic elektriklendi! Honda Avrupa'da satışa sunacak yeni Civic versiyonu olan e:Hev modelinin örtüsünü kaldırdı. Peki modelin özellikleri neler? Türkiye'ye de ne zaman satışa sunulacak? Sorularının cevabı haberimizde yer alıyor...

Honda çok konuşulacak fiyat listesini açıkladı! Civic'e tam 120 bin TL'lik Şubat 2024 indirimi geldi!

Otomotiv devi Honda çok konuşulacak Şubat 2024 fiyat listesini açıkladı. Yeni fiyat listesine göre en sevilen modeller arasında yer alan Civic'e 120 bin TL indirim geldiği belirtildi. Peki Honda Civic fiyatları ne kadar? İşte son dakika Civic Şubat 2024 fiyat listesi...

Honda'dan büyük fırsat: Tam 175 bin TL'lik indirim geldi!

Otomotiv devi Honda'nın City ve Civic modellerinin fiyatları yeni bir araç almak isteyenler tarafından merak ediliyor. İşte tam 175 bin TL'lik indirimin geldiği o fiyat listesi...

Honda 2024 Ocak ayı güncel fiyatlarını duyurdu!

Honda otomobil üreticisi, 2024 Ocak ayı güncel fiyat listesini açıkladı. Markanın yayımlanan fiyat listesinde, Civic modelinde 175 bin Türk Lirası indirim yapıldığı kaydedildi. Ayrıca, City modeli, Honda otomobil üreticisinin en uygun modeli olarak ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Honda resmen çıldırdı! Civic’in fiyatı tam bu kadar oldu!

Ekim ayı doğrultusunda Civic’in fiyat listesini yeniden paylaşan Honda, bu modele zam yapmadığını açıkladı. Honda, Accord ve City’e de bu ay zam yapmadığını duyurmuştu.

Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı! Ekim 2023 fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı!

En çok tercih edilen otomobil modelleri arasında yer alan Honda Civic'in yeni ve güncel fiyatları tek tek açıklandı. Peki Honda Civic'in yeni fiyatları ne kadar? İşte son dakika Honda Civic fiyatları...

Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle! 100 bin TL’ye kadar da takas desteği verilecek!

En çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan Honda Civic aylık 16 bin TL taksitle satılıyor. Üstelik söz konusu araç için 100 bin TL’ye kadar da takas desteği veriliyor.

Honda’nın yeni hibrit modeli ZR-V e:HEV’in fiyatı açıklandı! İşte ZR-V e:HEV’in teknik özellikleri ve fiyatı...

Honda SUV model gamında önemli bir boşluğu dolduran ZR-V, Avrupa'yla aynı anda Türkiye’de satışa sunuldu.

Honda’dan peş peşe eylül müjdesi! Type R modeline de zam yok!

Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini peş peşe paylaşan Honda, Jazz e:Hev, City ve Civic modellerinin ardından Type R modeline de zam yapmadığını açıkladı. Honda, Type R modelini satın almak isteyen herkesi şubelerine davet etti.

Honda’dan Jazz e:Hev ve City modellerinin ardından Civic için de müjde geldi! Honda Civic’e zam yok!

Honda’nın özellikle Türkiye’de büyük ilgi gören ve en çok satan modellerinden Civic konusunda yeni açıklama geldi. Honda, eylül ayı kapsamında Civic’e zam yapmayacağını açıkladı.

Honda’dan City hayranlarına arka arkaya müjde! City’e bu ay da zam gelmedi!

Honda’nın en efsanevi modellerinden City’nin yeni fiyatı merak edilirken, Honda’dan City hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Honda, City modeline eylül ayında da zam yapmayacağını açıkladı.

Honda Jazz e:Hev’in yeni fiyatı belli oldu! Honda’dan Jazz e:Hev için büyük sürpriz!

Honda, eylül ayı fiyatlarını açıkladı. Açıklanan fiyatlara bakıldığında Jazz e:Hev modelinin fiyatında herhangi bir değişiklik yapılmadı ve bu aracın ağustos ayı fiyatıyla satışına devam edilme kararı alındı.

Honda bu ay CR-V’ye zam yapmadı! İşte Honda CR-V fiyatları...

Honda’dan CR-V modelini satın almak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Honda, ağustos ayı kapsamında CR-V modeline zam yapmadığını açıkladı.

Honda Accord almak isteyenlere müjde! Accord modeline zam gelmedi!

Honda Accord modeline sahip olmak isteyenler, Honda’dan zam haberi beklerken sürpriz bir haber geldi. Honda, Accord modeline zam yapamayacağını duyurdu.

Honda Civic ehev Haberi

Honda Civic ehev

Yenilenmiş tasarımıyla Honda Civic, Türkiye'ye geldiği ilk günden bu zaman kadar zam üstüne zam aldı. 2021 yılının kasım ayında alıcılarının beğenisine sunulan otomobilin en yüksek donanım versiyonu 200 bin Türk Lirasını aşan zamlar gördü. 2022 senesinin ilerleyen günlerinde ürün yelpazesini genişletecek bir Civic modeli gelebilir.

Japon otomobil devi Honda, Avrupa'ya özel üretimini gerçekleştirdiği Civic e:Hev modelinin örtüsünü kaldırdı. Standart baz donanım versiyonunda olduğu gibi hibrit motorlarıyla birlikte karşımıza çıkıyor. İçten yanmalı motorlara sahip olan Civic e:Hev, dış tasarımında sınıfındaki diğer modellerden ayrıt edici özelliklere de sahip.

İç mekan tasarımında klasikleşmiş Civic modelinden ilham alan e:Hev, 10.2 inç dijital gösterge panelinin yanı sıra, 9 inç büyüklüğündeki bilgi ve eğlence ekranını da kullanıyor. Peki yeni Honda Civic e:HEV ne...