28 / 03 / 2024

hulusi belgü açıklamaları

hulusi belgü açıklamaları

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü Marmara Park, Forum İstanbul ve City's Nişantaşı'ndaki geç açılan mağazalara para cezası kesilebileceğini belirtti

Hulusi Belgü: AVM'lerin kapanması söz konusu değil!

AYD Başkanı Hulusi Belgü, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in geçtiğimiz gün basında yer alan ‘bazı AVM’lerin yıkılacağı, hastane ya da benzeri amaçlı kullanılacağına’ dair açıklamalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AVM yatırımlarında yabancının eski iştahı yok!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü; "AVM yatırımlarında yabancının eski iştahı yok. Şu anda 10,5 milyon metrekare olan kiralanabilir alan, önümüzdeki 2 yıl içinde 2 milyon metrekare daha artacak" dedi

Hulusi Belgü: AVM' ler 2014'te 75 milyar lira ciro yapacak!

Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği Başkanı Hulusi Belgü, 2013'te AVM'lerin 60 milyar liralık ciro yaptığının tahmin edildiğini belirterek, "Bu rakamın 2014'te 75 milyar lira civarında gerçekleşeceğini öngörüyoruz"

Hulusi Belgü: AVM konsepti Kapalıçarşı ile başladı!

AYD Başkanı Belgü, AVM konseptinin 550 yıl önce Kapalıçarşı ile İstanbul'da hayata geçtiğini belirterek, "900 bin metrekarelik büyüklüğe ulaşan AVM'ler yıllık 60 milyar TL ciro elde ediyor" dedi.

Hulusi Belgü: Şehirle bütünleşen alışveriş merkezleri ön plana çıkacak!

Multi Development Türkiye CEO’su ve AYD Başkanı Hulusi Belgü geleceğin alışveriş merkezlerine ilişkin ipuçları verdi. Belgü, “Şehirle bütünleşen, fonksiyonel alışveriş merkezleri ön plana çıkacak” dedi

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Asgari ücrete ara zam konusu son günlerde sık sık gündeme geliyor. Asgari ücrete ara zam gelir mi? Peş peşe gelen açıklamalar şaşkına çevirdi! Şimdi bakın! 

Hem doları hem de piyasaları çok etkileyecek açıklamalar!

Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen açıklamalar hem doların dünya ve Türkiye’deki gidişatını heme de piyasaları oldukça etkileyecek türden!

hulusi belgü açıklamaları Haberi

hulusi belgü açıklamaları

İstanbul’da döviz üzerinden alan kirası ödeyen markalardan bazıları Beylikdüzü Marmara Park, Bayrampaşa Forum İstanbul ve City's Nişantaşı’nda dün sabah saat 10 yerine 12'de kepenk açtı. Sözcü gazetesinden Derin Gökçe'nin haberine göre,Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) Başkanı Hulusi Belgü eylem yapan markalara, “Para cezası veya kapatma cezası gelebilir” dedi.

KONTRATA GÖRE PARA CEZASI


Türkiye’de hemen hemen her AVM’nin indirime gittiğini ve yaptıklarını kontratların farklı olduğunu dile getiren Başkan Hulusi Belgü, “Her AVM’nin belirli kuralları vardır. Hiçbir mağazanın geç açma gibi bir durumu söz konusu değil. Ancak dün birkaç marka 1-2 saatlik bir eylem yaptı. AVM yönetimlerinin yaptıkları anlaşmaya kontrata göre para cezası verilebilir. Hatta bu durum kapatmaya kadar gidebilir.” diye konuştu.

TÜKETİCİYE ZARAR VERİR


Ayrıca markaların ithalattan kaynaklı büyük sıkıntı...