26 / 04 / 2024

Hulusi Şahin konut fiyatları açıklaması

Hulusi Şahin konut fiyatları açıklaması

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Muhalefetten hükümete deprem konutu eleştirisi: 2024'e geldik ama 184 bin konut yok!

Saadet Partisi Grup Başkanvekili İsa Mesih Şahin'den deprem konutları ile ilgili olarak bir eleştiri geldi. İsa Mesih Şahin verilen 650 bin konut sözüne değinerek, 46 bin konutun teslim edildiğini 184 bin konutun da olmadığını söyledi.

Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancı yaşıyor

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Antalya'da ikamet izni bulunan 125 bin yabancının yaşadığını bildirildi. İşte haberin ayrıntıları...

Malatya'da depremzedeler konteyner veya kiralık konutlara yerleştirilecek!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen ve çadırda kalan depremzedeleri sene sonu gelmeden konteyner veya kiralık konutlara geçirmeyi hedeflediklerini dile getirdi.

Malatya'da son durum: Enkazların yaklaşık yüzde 99'u kaldırıldı!

Malatya Valisi Hulusi Şahin yaptığı açıklamada 6 Şubat tarihinde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkıma sebep olduğu kentte enkaz kaldırma çalışmalarının yüzde 99'a ulaştığını belirtti.

TOKİ'nin 2002 ile 2022 yılları arasındaki konut projeleri Meclis gündemine taşındı!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, TOKİ tarafından yürütülen konut projelerine dair çeşitli verilere ilişkin soru önergesi verdi. İşte o soru önergesinin detayları...

TOKİ Bursa Mustafakemalpaşa 683 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Mustafakemalpaşa Lalaşahin Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Batman'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Batman'da kentsel dönüşüm çalışmaları için ilk adım atıldı. Batman Valisi Hulusi Şahin, Çamlıtepe, Korik, Petrol ve Tilmer mahallelerini kapsayan imar planları tanıttı.

Batman'da kiralık ve satılık ev fiyatları uçtu!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, şehirde ev fiyatlarının 700 bin-1.2 milyon TL arasında olduğunu, kiraların ise astronomik rakamlara ulaştığını belirtti. Şahin, Batman kadar yeni imar alanı yarattıklarını dile getirdi ve OSB yatırımlarına ilişkin de konuştu.

Yabancılar Türkiye'den 5 yılda 127 bin konut aldı!

Yabancılar son 5 yılda Türkiye’den 127 bin konut satın aldı. Yabancı uyruklulara ait konut sayısının 1.5 milyona çıktığını dile getiren CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, “Ülke topraklarının yabancıya satışı Osmanlı’nın yıkılış nedenlerinden biri” diye konuştu.

Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli!

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin yaptığı açıklamada, "Kent içinde sanayi, konut, ticaret gibi kentsel işlevlerin planlanması yeniden gözden geçirilmeli" dedi.

Batman'ın imar sorunu çözüme kavuşuyor!

Batman’ın kronik problemlerinden imar, çözüme kavuşuyor. Batman Valisi Hulusi Şahin, bu kapsamda bir dizi projeler hayata geçirecek.

Batman Belediyesi iş yerlerinden 3 aylık kira ücretini almayacak!

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle belediyeye ait 54 iş yerlerinden mart, nisan ve mayıs ayı kira bedellerinin alınmayacağını açıkladı.

Hulusi Şahin: Batman’ın imar sorunlarını çözmek için çalışacağız!

Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Hulusi Şahin, Belediye Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıda kentin imar sorunları çözmek için çalışacaklarını belirtti…

Hulusi Şahin konut fiyatları açıklaması Haberi

Hulusi Şahin konut fiyatları açıklaması

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin'in, Batman'daki OSB yatırımlarını ve konut sektörü açıklamalarını kaleme aldı. 

İşte Vahap Munyar'ın '250 şirket Batman’da yatırım arsası bekliyor' başlıklı yazısı...

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, bir grup meslektaşımla birlikte geçen hafta sonu beni de kente davet ettiğinde 2012 yılı ağustos ayını anımsadım.

Dönemin Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, memleketi Batman’da ramazan turları yaparken 3-4 meslektaşımla birlikte bizi kentte ağırlamıştı. Dönemin Batman Valisi Ahmet Turhan, kente yönelen yatırımları anlatmıştı:

- Tekstil ve konfeksiyonda hızlı gelişme görüyoruz. Batman’da iki ayrı tekstil bölgesi oluştu.

Kentteki eski Tekel deposuna işaret etmişti:

- Eski Tekel deposunu alışveriş merkezi yapmak isteyenler oldu. Cezaevi yeri için de talep gelmişti. İyi ki vermemişiz. Şimdi orada 12...