19 / 04 / 2024

Hürrem Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Hürrem Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Hürrem Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Aynur Mazı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde Fatih, İskenderpaşa Mahallesi, İmam Murat Sokak'ta kuruldu.

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazioğlu Algan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Gazioğlu tarafından kuruldu.

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zirve Turkey Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salıh Erumbakam Chalıl tarafından kuruldu.

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Kılıç İnşaat Turizm Otomotiv Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gera Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de Hşim Atasoy ve İlknur Atasoy ortaklığında kuruldu.

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kudus Group Gayrimenkul Turizm Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Farıd I.H.B. tarafından kuruldu.

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Özel Karakaş Yurt Hizmetleri Turizm Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Hüseyin Karakaş ve Yusuf Karakaş ortaklığında kuruldu.

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Kuruldu!

Mar Hıll Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Bağcılar'da Münir Özkök ve Yusef Arsaln ortaklığında kuruldu.

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Global Time Turizm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de Hüseyin Şahin tarafından kuruldu.

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başaran Trabzon Otelcilik Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Eyüpsultan'da Hüseyin Başaran tarafından açıldı.

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve İbrahim Okan Duyar ortaklığında kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Rahmi Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Edmotıon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Edmotıon Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Agnıeszka Marına Hügel ve Chrıstıan Hügel ortaklığında kuruldu.

Hürrem Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Hürrem Turizm ve Ticaret Limited Şirketi

Hürrem Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Aynur Mazı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Hürrem Turizm ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, turizm taşımacılığı yapmak,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2-Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3-Uçak,otobüs,gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4-Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5-Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6-Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7-Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslar arası yolcu taşımacılığı yapmak. 8-Öğrenci...