19 / 04 / 2024

Hüseyin Kahvecioğlu

Hüseyin Kahvecioğlu

Turkcell Ar-Ge binası, Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri'nde 'yapı' dalında ödül kazandı

Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık 3 dalda "en iyi" ödülü aldı

Mimar Sinan anısına düzenlenen Ulusal Mimarlık Ödülleri'nde Erginoğlu Çalışlar Mimarlık 3 dalda ödüle layık görüldü

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

Hüseyin Babacanoğlu Çanakkale Kentsel Yenileme projesini eleştirdi!

Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacanoğlu Çanakkale Belediyesinin Kentsel Yenileme Projesini de eleştirdi...

Hüseyin Dündar Mehmet Tülazoğlu MYO inşaatını inceledi!

Mehmet Tülazoğlu Adalet Meslek Yüksekokulu inşaatı devam ediyor. Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy ve Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, OMÜ Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO inşaatını ziyaret ederek, son durum hakkında bilgi aldı

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Baybars Saraçoğlu kimdir? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Baybars Saraçoğlu, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı!

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu'nun temeli atıldı. Esenyurt Kapadık Mahallesi’nde gerçekleştirilen törene Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Esenyurt Hüseyin Çelik İlkokulu’nun temeli atıldı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Esenyurt ’ta kendi adını taşıyacak olan ilkokulun temel atma törenine katıldı. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt ‘ta yeni okullar ve camii yapılacağının müjdesini verdi.

Hüseyin Kahvecioğlu Haberi

Hüseyin Kahvecioğlu

Mimarlar Odası'nın Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri 12. kez sahiplerini buldu. Gebze TÜBİTAK tesisleri içinde inşa edilen Turkcell Ar-Ge binası 'yapı' dalında ödül kazandı. 

TÜRKİYE'NİN mimarlık alanında en prestijli ödülü olarak kabul edilen Ulusal Mimarlık Sergisi ve Ödülleri sahiplerini bulldu. Ankara'da bu yıl 12'ncisi düzenlenen ödüller Çankaya'daki Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde verildi. Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık Bürosu, yapı, yapı koruma ve proje dallarında 3 ödülü alarak büyük bir başarıya imza attı. Doğan Tekeli başkanlığında, Boğaçhan Dündaralp, Namık Erkal, Hüseyin Kahvecioğlu ve Nevzat İlhan'dan oluşan seçici kurul, son iki yılda gerçekleştiliren 160 projeyi değerlendirdi ve finale kalan 37 aday arasından en iyileri belirledi. Erginoğlu&Çalışlar Mimarlık, Gebze TÜBİTAK Kampüsü'nde yaptığı Turkcell Ar-Ge Merkezi binası ile 'Yapı' dalında, Kasımpaşa'daki Tuzambarı Projesi ile 'Yapı Koruma' ve...