19 / 04 / 2024

Hüseyin Tellioğlu

Hüseyin Tellioğlu

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Forte Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Tellioğlu ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hüseyin Ağa Şubesi bugün Beyoğlu'nda 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun boğaz turu objektiflere takıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Ağaoğlu, geçtiğimiz gün teknesi ile çıktığı Boğaz turunda objektiflere yakalandı.

Halk Varlık Kiralama'nın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Adil Mahmut Eroğlu görevinden ayrıldı. Firmanın yeni yönetim kurulu üyesi Hüseyin Zeybek oldu.

Hüseyin Ağaoğlu'nun oğlu Onur Ağaoğlu evlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Ağaoğlu ve Ayla Ağaoğlu’nun oğlu Onur Ağaoğlu, Burçin Ergöz’le evlendi. Nikâh töreninde damadın şahitliğini amcaları Ali Ağaoğlu ve Hakkı Ağaoğlu yaptı.

Tahir Tellioğlu'ndan demir fiyatlarını düşürün çağrısı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarını düşürecek adımlar atması çağrısını yineleyerek "Hükümet kendi takdir enstrümanlarıyla demir fiyatlarını muhakkak düşürmelidir, aksi takdirde sektör krize sürüklenmektedir"dedi..

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüseyin Demir İnşaat Kuyumculuk Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Alim Emre Demiroğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arıkan Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Mustafa kamil Arıkan ve Hüseyin Tellioğlu ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tahir Tellioğlu: Tapudaki harcın indirilmesi sektörü hareketlendirir!

Hükümetin inşaat sektörünü canlandırmak için niyet ve gayretini gördüklerini, desteklediklerini söyleyen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu " Tapudaki harcın indirilmesi sektörü daha çok hareketlendirir" diyor.

Hüseyin Tosun termal otel bilmecesine son noktayı koydu!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, 2012 yılında jeotermal turizm amacıyla özel bir şirkete satılan Şehitlioğlu Mahallesi Çakırca Mevkii’ndeki araziyi tekrar Kula Belediyesi’ne kazandırarak Termal Otel ve sosyal yaşam alanı projesi için kolları sıvadı.

Hüseyin Ağaoğlu'nun Avşa'daki villası yandı!

İş adamı Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu'nun geçen yıl Norveç'ten getirilen ahşap malzemelerle yaptırıldığı öğrenilen villa, yaklaşık 1,5 saatte kül oldu.

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından İstanbul Ümraniye'de kuruldu...

Hüseyin Tellioğlu Haberi

Hüseyin Tellioğlu


Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Hüseyin Tellioğlu tarafından kuruldu. Üsküdar Yatırım İnşaat Anonim Şirketi'nin ofisi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.



İş konusu;


1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...