28 / 03 / 2024

Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri

Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri

Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri 'nde fiyatlar 83 bin liradan başlıyor, projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor...

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli yapıldı!

Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkez nakli gerçekleştirildi. Kbc Kemal Bulut Construction İnşaat Malzemeleri Kır.Elekt.Emlak’ın merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Progrup Profesyonel İnşaat Yıkım Dönüşüm Hafriyat Hizmetleri Ticaret  Limited Pendik’te  500 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Demirhan Süleyman Yalçın tarafından kuruldu.

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Akyüz Yapı İnşaatçılık Taahhüt Ve Oto Bakım Servisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Akyüz tarafından kuruldu.

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Kentsel Dönüşüm Riskli Yapı Tespiti İnşaat Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nurten Tem Ekinci tarafından kuruldu.

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!  

Öz Aydın Grup İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Turizm Otomotiv San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Aydın tarafından kuruldu.

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sibel Aydın İnşaat Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sibel Aydın Işıköndeş ve Ersoy Işıksöndeş ortaklığında 70 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Baylasın İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baylasın İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Muhammet Zeki Baylassın tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Karabük Huzurlu Kampüs'te anahtar teslimi yapıldı!

Huzurlu Marmara projesinde son aşamaya gelen Huzurlu İnşaat, Karabük’te Huzurlu Kampüs projesinin anahtar teslim törenini gerçekleştirdi.

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.

YNS Emlak İnşaat Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YNS Emlak İnşaat Mimarlık ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çimen tarafından 20 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Beyoğlu, Kadımehmet Efendi Mahallesi, Mutfak Kapısı Caddesi'nde kuruldu.

Elfi Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elfi Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Salih Taşkın Yönetim Kurulu Başkanlığı 3 milyon TL sermaye ile 24 Mart'ta Kadıköy'de kuruldu.

İmaj Cadde İnşaat Mimarlık ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmaj Cadde İnşaat Mimarlık ve Emlak Ticaret Limited Şirketi, Yalın Oksal ve Haluk Onur Olcay ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 18 Mart'ta Kadıköy, Suadiye Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri Haberi

Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri


Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri projesi Huzurlu İnşaat imzası taşıyor. Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri 'nin anahtar teslimlerinin Ekim 2014 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor.


143 adet konuttan meydana gelen Karabük İhlas Evleri 3 blok halinde inşa ediliyor. Proje kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri satılık daire fiyatları:

2 oda 1 salon daireler 83 bin liradan;

3 oda 1 salon daireler 109 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.


1 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandığı Huzurlu İnşaat Karabük İhlas Evleri 'nden banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Karabük İhlas Evleri 1. Etap 'ın sosyal alanları arasında; açık otopark, süs havuzu, çocuk eğlence parkı, kamelya bulunuyor.


Tel:0 370 412 38 60

Web adresi: