24 / 04 / 2024

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük'ün 23. Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Karabük Belediyesi'nin 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.sünün temeli Karabük Mahallesinde atıldı.



23. Sosyal Yaşam Merkezimizin temeli, Karabük Mahallesi Bahçelievler Caddesinde düzenlenen törenle atıldı.  


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 29 Mart Seçimleri 2014 Vizyonu adı altında halka sunduğu projeleri içinde yer alan ve mahallelere yaptığı Sosyal Yaşam Merkezlerinin 23.’sünün temelini Karabük Mahallesinde attı.


Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili yaptığı konuşmasında; “Ülkemiz şu günlerde çok zor günlerden geçmekte. Cenab-ı Allah burada bize temel atmayı nasip etti ki, bu geçmiş olduğumuz son 4 gündür çok vahim çok zor günlerdi. İnşallah memleketimize Cenab-ı Allah bu gibi durumlarda bırakmaz, bu günleri bir daha yaşatmaz” dedi.


Başkan Vergili konuşmasına şöyle devam etti: “Sosyal Yaşam Merkezinin yapım değeri 500 bin lira. Yapıldıktan sonraki faaliyetler içerisinde bir vatandaşımızın okur yazar diploması alması, bu bedelin tamamını çıkartmış olacak. Bu güne kadar 120’nin üstünde, Sosyal Yaşam Merkezlerimizde okur yazar sertifikası verdik. Yaptığımız Sosyal Yaşam Merkezlerimizde her türlü kurslarımız bulunmakta”. 



Anayurt


Geri Dön