28 / 03 / 2024

HVAC otomasyonu

HVAC otomasyonu

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Sigortacılık sektöründe hangi yatırım hız kazandı? 2023’te 97,9 milyar dolara ulaşacak..

International Data Corporation verilerine göre, 2019'da 37 milyar dolar olan yapay zeka harcamalarının 2023'te 97,9 milyar dolara ulaşacağı tahmin ediliyor. Sigortacılık sektöründe ise yapay zeka tabanlı uygulamalar; süreç otomasyonu, sanal asistan, yeni sigortalı gibi alanlarda kullanılıyor.

Robotlar inşaat sektöründe!

Müteahhitler, inşaatlardaki ağır işlerde otomasyonu giderek daha fazla kullanıyor. Bazı işçiler bunu emek tasarrufu olarak görürken, bazıları tehdit olarak görüyor.

BTicino ile evinizi yeniden tasarlayın!

Altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, konut , ev otomasyonu ve interkom sistemlerindeki yeni tasarımlarıyla göz dolduruyor.

Hvac Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hvac Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Cenk Yalçınkaya kuruldu.

3M İş Güvenliği ürünleriyle ISAF'ta dikkat çekti!

10-13 Eylül’de Uluslararası Güvenlik Sistemleri, Bilgi Güvenliği, Ağ Güvenliği, Akıllı Binalar ve Bina Otomasyonu Fuarı ISAF’ta sektörde fark yaratan İŞ Güvenliği ürünleri ile yer alacak.

Bticino ev otomasyon sistemleri teknolojiyi evlerle buluşturuyor!

Bticino'nun her türlü ihtiyaca uygun çözümler sunan MyHOME ev otomasyonu, konforlu, güvenli, çevreye duyarlı ve interaktif yapısıyla son teknolojiyi evler ile buluşturuyor.

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu'nu tanıttı!

Legrand ve Bticino otel çözümleri misafirlerin konforunu arttırırken, otel işletmesini ve yönetimini kolaylaştıran en iyi çözümleri sunuyor. Entegre bir sistem olan Otel Odası Otomasyonu ile her şey tek bir merkezden yönetilebiliyor.

CHP'li Mustafa Akaydın'a 10 milyon TL ceza!

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki spor kompleksi inşaatı ve toplu taşıma ücretlendirme otomasyonu işlerinde kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle tazminat cezası verildi.

Danfoss, yeni ürünü NovoCon S'i görücüye çıkaracak!

Danfoss Türkiye, HVAC sektöründe çığır açacak yepyeni ürünü ‘ NovoCon™ S Danfoss Dijital Aktüatör ’ü, düzenleyeceği lansmanla tanıtacak.

Mekansal planlama süreci elektronik ortama taşınıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatı ile mekânsal planların Bakanlıkça işletilecek bir sistemde sunulması, güncellenmesi, üretilmesi ve de saklanmasını amaçlayan “e-Plan Otomasyonu Projesi” başladı.

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor!

2. İklimlendirme Konferansı yarın kapılarını açıyor. HVAC ve IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da kapılarını açıyor.

İklimlendirme Konferansı için geri sayım başladı!

Birbirinden değerli isimleri tek bir platformda toplayan HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler temalı İklimlendirme Konferansı'nda sektörün tüm dinamikleri bir araya geliyor.

İklimlendirme sektörünün devleri 4 Kasım'da buluşuyor!

İstanbul’da bu yıl 2.si düzenlenecek olan “HVAC & IR, Verimlilik, Sürdürülebilirlik, Enerji ve Endüstriyel Gelişmeler” kapsamıyla İklimlendirme Konferansı 4 Kasım 2014 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek.

HVAC otomasyonu Haberi

HVAC otomasyonu

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor. Isıtma, havalandırma ve iklimlendirme (HVAC) otomasyonu konusunda dünyada olduğu gibi Türkiye’de de iddialı bir oyuncu olan marka, İzmir’de düzenlediği etkinlikte bu alandaki faaliyetlerini sektör temsilcilerine anlattı. Otomasyon çözümleri ile Marmaray’a da yüksek katma değer sağlayan Mitsubishi Electric’in Türkiye Başkanı Masahiro Fujisawa, Türkiye’deki dev projelerin HVAC otomasyonuna talip olduklarını açıkladı.


Dünyada “teknoloji” denilince akla ilk gelen markalardan biri olan ve son dönemde Türkiye’deki ev tipi klima fabrikası yatırımı ile gündeme gelen Mitsubishi Electric, ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sektöründeki otomasyon çalışmaları ile de dikkat çekiyor. Mitsubishi Electric Türkiye, kısaca HVAC (Heating, Ventilating and Air Conditioning) olarak adlandırılan...