29 / 03 / 2024

Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu çevre ödülü

Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu çevre ödülü

Türk firması Hydromx, ısıtma ve soğutma sistemlerinde suyun yerine kullanılan ve ısı transfer verimliliğini artırarak yüzde 35'e varan tasarruf sağlayan Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu ürünüyle Avrupa Birliği 2016 Çevre Ödülleri'nde birincilik ödülünün sahibi oldu

Kamu binaları için son dakika kararı! Resmen açıklandı! Enerji tasarrufu hedefi yüzde 30'a yükseltildi!

Cumhurbaşkanlığı kararına göre; bazı kamu binaları için belirlenen enerji tasarruf hedefinin 2030 yılına kadar yüzden 15’ten yüzde 30’a çıkarılması kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Arçelik A Enerji Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar? 30 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çamaşırları tertemiz yıkarken tasarruf etmenizi de sağlayan Arçelik A Sınıfı Çamaşır Makineleri ne kadar enerji tüketiyor? Hangi model ne kadar elektrik harcıyor? Fiyatları kaç TL? İşte cevabı...

Enerji faturaları sabitlenecek

İngiltere'de yeni hükümet, enerji faturalarında hane başına ortalama 1000 sterlin  tasarruf sağlayacak destek paketini açıkladı. İngilizleri sokağa döken enerji faturalarında fiyat garantisi verilecek ve faturalar sabitlenecek.

Daha az su, daha az enerji! Tam tasarruf makinesi! İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi

Daha az su, daha az enerji ve daha çok performans sunan Bosch bulaşık makineleri ile tasarruf sağlayacaksınız. Avantajlı fiyatları ile en çok tercih edilen makineler arasında yer alan Bosch Solo bulaşık makinesi fiyatları ne kadar? İşte Bosch Solo bulaşık makinesi 1 Eylül 2022 fiyat listesi...

Bireysel tasarruf ile binalarda enerji israfı önlenebilir!

Türkiye İsrafı Önleme Vakfı Başkanı Fatih Akgül, konutlarda tasarruf yaparak enerji israflarının yüzde 50'ye kadar düşebileceğini dile getirdi. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kamu binalarında enerji verimliliği ile 870 milyon TL tasarruf yapılacak!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, kamu binalarında enerji verimliliğiyle sağlanan tasarruf miktarını 2023'e kadar 870 milyon TL tasarruf hedeflediklerini dile getirdi. 

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Pazarlama Tic.A.Ş.Avcılar Şubesi Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Sultangazi Şubesi Sultangazi'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi açıldı!

Morevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Enerji Organizasyon Ve Paz.Tic.A.Ş.Pendik Şubesi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Güleş tarafından açıldı.

Sıfır emisyonlu binalarda yüzde 95 enerji tasarrufu mümkün!

Oxford Üniversitesi'nin "Sıfır Emisyonlu Küresel İnşaat Sektörüne Doğru" raporuna göre, sıfır emisyonlu binaların, geleneksel binalara göre enerji talebinde yüzde 95'e varan tasarruf sağladığı hesaplandı.

Binalarda enerji verimliliği yalıtımla başlar!

6-12 Ocak Enerji Verimliliği Haftası dolayısıyla açıklama yapan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Ülkemizdeki tüm binaları yalıtımlı hale getirerek her yıl 9 milyar dolar tasarruf edebiliriz" dedi...

Enerji Kimlik Belgesi ile ne kadar tasarruf yapılıyor?

Bakanlık tarafından açıklanan verilere göre; 2011'den bu yana 1 milyon yapı için Enerji Kimlik Belgesi alındı. Peki Enerji Kimlik Belgesi ile ne kadar tasarruf yapılıyor?

Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu çevre ödülü Haberi

Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu çevre ödülü

Türk firması Hydromx, ısıtma ve soğutma sistemlerinde suyun yerine kullanılan ve ısı transfer verimliliğini artırarak yüzde 35'e varan tasarruf sağlayan Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu ürünüyle Avrupa Birliği 2016 Çevre Ödülleri'nde birincilik ödülünün sahibi oldu


Türk firması Hydromx, "Avrupa Birliği 2016 Çevre Ödülleri"nde birincilik ödülü aldı.

Şirket açıklamasına göre, ısıtma ve soğutma sistemlerinde suyun yerine kullanılan ve ısı transfer verimliliğini artırarak yüzde 35'e varan tasarruf sağlayan ve Türk firması Hydromx tarafından üretilen Hydromx Enerji Tasarruf Solüsyonu, Estonya'nın başkenti Talin'de gerçekleştirilen ''Avrupa Birliği 2016 Çevre Ödülleri"nde "Ürün/Hizmet'' kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu. Ödülü, Hydromx Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özdoruk, Estonya Çevre Bakanı Marko Pomerants'ın elinden aldı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Özdoruk, şunları kaydetti:

"Herşey ısı iletkenliğini sudan daha iyi gerçekleştirebilecek bir sıvıyı geliştirme hayalimiz ile...