19 / 04 / 2024

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi nerede

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi nerede

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Veli Ay imzasıyla kuruldu.

Global Tower Balkanlar ve Ortadoğu'dan kule alacak!

Turkcell'in iştiraki Global Tower, kule sektöründe büyümeye odaklandı. Dünyanın ilk 10 şirketi arasına girmeyi amaçlayan şirket, kule almaya hazırlanıyor.

Ankara Veb Tower nerede?

36 katlı bir kule ve 2 katlı bir yapı şeklinde yükselen İncek Veb Tower projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Ankara Veb Tower nerede?

Ankara'nın ilk dikey mahallesi: Veb Tower İncek!

36 katlı tek kule şeklinde yükselen Veb Tower İncek projesi 86 adet daireden meydana geliyor. Veb Tower İncek projesi Vebtaş Mühendislik İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi kuruldu!

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Veli Ay imzasıyla kuruldu.

Teknovinç'ten TAO Tower Projesi için özel kule vinç!

Nida İnşaat’ın İstanbul Finans Merkezi kapsamında yer alan ve MIPIM AR Future Projects ödüllerinde “Yüksek Yapılar” kategorisinde birinciliğe layık görülen TAO Tower Projesi, Potain MCT 178 ve MC 235 C ile yükseliyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinatla 120 ay vade!

Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower her zevke hitap eden ayrıcalıklı yaşamı yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Aris Grand Tower'da yüzde 0 peşinat imkanı!

Beylikdüzü-Esenyurt aksında Zerka İnşaat, Kaymakçı İnşaat, Nihal İnşaat ve Gürdoğan İnşaat Ortak Girişimi tarafından 43 katlı bir kule olarak hayata geçirilen Aris Grand Tower, yüzde 0 peşinat, 0,12 den başlayan oran ile 120 aya kadar vade ödeme seçeneğini yatırımcılarına sunuyor.

Global Tower, halka arz fiyat tespit değerlendirme raporu!

Metro Yatırım Mankul Değerler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada Kule Hizmet ve İşletmecilik A.Ş. Global Tower için hazırlanmış Halka Arz Fiyat Tespit Raporuna ilişkin analist raporu yayınlandı.

Windowist Tower girişimcileri zirveye taşıyacak!

Windowist Tower, en üst kalitede sunduğu hazır ofis ve toplantı salonu hizmetleri ile kısa zamanda iş hayatının prestij ve buluşma noktası haline geldi. Kule, şimdi de girişimcileri zirveye taşımaya hazırlanıyor.

Mimarlar, Finansbank Kristal Kule’yi anlattı!

Louvre Müzesi Cam Piramit, Hong Kong Bank of China Tower, İstanbul Finansbank Kristal Kule… Dünyanın dört bir yanında sembol yapıların mimarı olan Henry N. Cobb ve José Bruguera İstanbul’da öğrencilerle buluştu!

Dubai'de gökdelen yangını! Torch Tower'ı alevler sardı!

Dubai Marina'daki gökdelenlerden Torch Tower'da (Meşale Kule) yerel saatle 02:00'de büyük bir yangın çıktı. Alevler binayı hızla sararken, içeride kaç kişi olduğu henüz bilinmiyor.

Sparta Tower Ispartakule nerede?

Baza ticari merkez taban alanı 14 bin 127 metrekare, kule taban alanı ise 7 bin 876 metrekare olarak belirlenen Sparta Tower Ispartakule nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Başakşehir ilçesine bağlı Bahçeşehir-Ispartakule bölgesi cevabı veriliyor..

Sparta Tower Avcılar projesi!

Sparta Tower Avcılar projesi lokasyon olarak; Garanti Koza Isparta Kule Evleri'ne 160 metre, Avrupa Konutları Isparta Kule Evleri'ne 600 metre, Müsiad 20. Yıl Evleri'ne 460 metre mesafede inşa ediliyor. Proje, Beyoğlu Grup Proje ve İnşaat imzasıyla yükse

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi nerede Haberi

İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi nerede


İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile  bugün Veli Ay imzasıyla  kuruldu. 


İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi iş konusu; Yapısal Çelik Bileşenlerin Kurulması İşleri (Bina, Köprü, Gezer Vinç Veya Elektrik İletim Kulesi Gibi Diğer Yapılar İçin Prefabrik Yapısal Çelik Bileşenlerin Kurulması vb.) Vinç ve Benzeri Diğer İnşaat Ekipmanlarının Operatörü İle Birlikte Kiralanması Kaldırma ve Taşıma Ekipmanlarının Toptan Ticareti (Forkliftler, Araç Liftleri, Asansörler, Yürüyen Merpenler, Konveyörler, Vinçler, vb.) Şirket konusu ile ilgili olan her türlü emtianın makine  ve demirbaş malzemelerinin iç ve dış ticaretini yapar yaptırır.



İ Tower Kule Vinç İç ve Dış Limited Şirketi adres; YUKARI DUDULLU OSB MAH. B BLOK BLV. İMES-206 SK.12 / A...