19 / 04 / 2024

ibb ataşehir taşınmaz satışı

ibb ataşehir taşınmaz satışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışta! 1,99 faiz oranıyla 36 ay vade!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ataşehir'in yeni etabı satışa çıktı. Nidapark Ataşehir'den 1,99 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 değeri 2.5 milyar TL'yi aştı!

Halk GYO'nun Ataşehir Finans Kule'sinin 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Söz konusu taşınmazın toplam değeri 2.5 milyar TL'yi aştı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi 27 taşınmazı kiraya veriyor! Kira fiyatı 1250 TL'den başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 27 adet taşınmazın kiraya vereceğini ilan etti. Taşınmazların en düşük muhammen kira bedeli 1250 TL olurken en yüksek ise 24 bin TL olarak belirlendi.

Ataşehir'deki 28 bin metrekarelik taşınmazın satışa çıkarılması teklifi reddedildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin, İstanbul Ataşehir'de imar planlarında metro istasyonu ve park şeklinde görülen taşınmazı satışa çıkarılması teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy birliğiyle reddedildi.

Ata GYO'nun Çanakkale'deki taşınmazının yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlandı! 

Ata GYO'nun portföyünde yer alan, Çanakkale İli, Merkez İlçesi, 175 Ada 3 Parseldeki taşınmazın yıkım işlemine başlanmış ve yıkım işleminin yüzde 85'i tamamlanmış durumda.

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan taşınmaz mal satışı kararı mecliste!

Bursa Yenişehir Belediyesi'nce alınan bir taşınmaz mal satışı kararı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Erozan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ayazağa’daki İBB’ye ait 40 taşınmazın satışına karar verildi!

Sarıyer Ayazağa'da İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'ne ait 40 adet taşınmazın üzerinde yapısı bulunan ve yapı kayıt belgesi almış olan vatandaşa satış yetkisi verildi.

ÖİB Ataşehir'deki gayrimenkulü özelleştirecek!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), İstanbul Ataşehir'de  bulunan taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasını kararlaştırdı.

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Başkent Taşınmaz Değerleme Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 410 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ataşehir Modern satışta!

Ataşehir Modern İzmir projesi bugün satışa çıkıyor. Gergül İnşaat imzasını taşıyan projede toplamda 1.094 daire bulunuyor. 

Ataşehir Küçükbakkalköy'de 42.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ataşehir Belediye Başkanlığı tarafından Küçükbakkalköy Mahallesi'nde yer alan 235 pafta, 1971 ada, 1 parsel sayılı taşınmaz ihale ile satışa sunuluyor. İhale 22 Mayıs'ta gerçekleşecek..

İBB'den Ensar Vakfı'na Ataşehir'de yurt binası!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, Ataşehir'de belediyeye ait bir taşınmazın yurt olarak kullanılması amacıyla Ensar Vakfı'na verilmesini onayladı. 

Malatya Büyükşehir 46 taşınmazı satışa çıkardı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tecde ve Yeşiltepe bölgelerinde 43 arsa ile Saray Mahallesinde 3 dükkan olmak üzere toplam 46 taşınmazı ihaleyle satışa çıkardı.

ibb ataşehir taşınmaz satışı Haberi

ibb ataşehir taşınmaz satışı

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ekim 2021 toplantısı, Yenikapı Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezinde 2. Başkanvekili Ömer Faruk Kalaycı başkanlığında yapıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, gerçekleştirilen toplantıda, bazı ilçelerde yer alan ve mülkiyeti İBB'ye ait taşınmazların satışı da gündeme taşındı.

Ataşehir Barbaros Mahallesi'nde yer alan ve imar planlarında park, metro istasyonu ve belediye hizmet alanlarında kalan 28 bin 632 metrekarelik arsa, Emlak Müdürlüğü tarafından satış izni verilmesi talebiyle İBB Meclisi'ne sevk edildi.

Teklifle ilgil olarak konuşan Ataşehir AK Parti Meclis Üyesi Mustafa Naim Yağcı, arazinin üzerinde metro durağı inşaatı olduğunu ve bunun planlara da işlendiğini dile getirdi.

Planlarda arsanın ayrıca park, otopark ve belediye hizmetleri alanında kaldığını dile getiren Yağcı, "Üzerinde metro inşaatı devam eden yeri neden satışa çıkartıyorsunuz?" şeklinde...